Штори – важливий елемент в інтер'єрі



Одним із найкрасивіших елементів інтер'єру є штори. З їхньою допомогою вдається керувати потоком світла в кімнаті, створити унікальну та комфортну атмосферу в будинку чи квартирі, забезпечити захист від чужих поглядів. Ви зможете купити готові штори з швидкою та зручною доставкою, ознайомившись з широким асортиментом гідних пропозицій у галереї штор. Натуаль, відвідавши сайт у зручний для вас час. У каталозі товарів представлений широкий асортимент, зручно розподілений у відповідних категоріях, що створює додатковий комфорт та дозволяє значно заощадити дорогоцінний час на пошук та вибір.

Завжди розкішно і багато виглядають французькі штори, що складаються з декількох секцій, що утворюють рівні плавні складки. Такі штори – елемент класичного стилю, витончена декорація вікна.

Темні щільні штори здатні візуально зменшити кімнату. Якщо ж стоїть завдання збільшити її, варто вибрати світлі і легкі штори. Можливі невагомі варіанти, що обрамляють вікно і роблять кімнату повітрянішою, впускаючи в неї багато світла.

Для світлої вітальні чудовим рішенням стануть холодні відтінки штор. Це може бути блакитний або зелений. Таким чином вдасться зробити вітальню візуально ширшою. Для великих кімнат варто вибирати теплі тони – червоний чи помаранчевий. Також доречний великий візерунок. Якщо вікна кімнати виходять на сонячний бік, штори холодних кольорів – правильний вибір. Наповнити світлом вітальню допоможуть штори теплих відтінків.

У тренді легкі, прозорі та повітряні штори, що пропускають світло. Популярні білі штори, а також бежева основа кольору. Цікаві і тепліші відтінки - слонова кістка або екрю. Відмінний вибір - штори з вуалі.

Підбираючи відповідний колір штор, розумно вибирати відтінок для портьєрів або завіс у такій же колірній гамі, що і основна палітра в інтер'єрі. При цьому не повинно бути стовідсоткового поєднання за кольором шпалер і штор - колір тканини повинен бути трохи темнішим або світлішим.

Що стосується стандартної довжини штор для залу, то це має бути показник, при якому відстань між кінцем штор та підлогою складатиме близько сантиметра – двох. Подібні штори зроблять стелю візуально вищою. Для цього особливо підійдуть штори із тканини з вертикальною смужкою або вертикально розташованим візерунком.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат