Аерозольні фарби: основні види й характеристики



Якщо вам потрібно створити ідеальне покриття без розводів і слідів пензля, то рекомендуємо вибрати аерозольні фарби. В Україні вони мають величезний попит. Адже це зручний у застосуванні варіант універсальних лакофарбових матеріалів, що утворює міцне, рівномірне, швидковисихаюче покриття.

Якими характеристиками відрізняються аерозольні фарби з каталогів топових виробників?

Виготовленням цього матеріалу займається багато виробників. До них належать, наприклад, такі відомі бренди, як Bosny, BeLife і Sanvo.  Їхня продукція заслужено вважається еталонною. Гідно представлені від цих торгових марок аерозольні фарби в інтернет-магазині компанії Околоремонта.

Критерії вибору даної фарби 

Вибрати їх можна під будь-які ваші завдання. При цьому можна орієнтуватися за фільтрами на сайті okoloremonta.ua. Відповідно, основні критерії вибору фарби такі:

  • Склад. Вибрати ці матеріали можна на акриловій або алкідній основі. Найновіший варіант — рідка гума. Вона вважається найбільш еластичною й довговічною. Надзвичайно популярною є акрилова фарба, до переваг якої можна віднести безпеку, екологічність, міцність створюваного покриття. Але найдовговічнішим матеріалом вважається алкідна фарба.

  • Тип робіт. Такий вид лакофарбових матеріалів можна підібрати для фарбування будівельних конструкцій і будь-яких інших споруд всередині приміщення. Підходять вони переважно і для фасадних поверхонь. Особливий попит на такі матеріали, що призначені для декоративно-оформлювальних робіт. Тому виробники пропонують їх у найширшій колірній палітрі.

  • Тип поверхні. Замовити аерозольну фарбу в каталозі інтернет-магазину Околоремонта можна практично для будь-якого типу поверхонь. Недарма вона вважається універсальною. Найчастіше обирають фарбу для металу, дерева, бетону, пластику, каменю зі скла. У процесі вибору потрібно враховувати рекомендації виробника щодо специфіки застосування конкретного ЛФМ.

  • Властивості. Аерозольну фарбу можна вибрати для будь-яких поверхонь, зокрема для ванни чи автомобільних дисків. Широко затребувані ці матеріали з глянцевим і матовим, молотковим і тонуючим ефектом. Їх можна підібрати жаростійкі й термостійкі для покриття об'єктів, що вимагають дотримання норм пожежної безпеки. Важливо, що такі фарби виробляються із захисними властивостями, зносостійкі й швидковисихаючі.

Переваги аерозольних фарб

Для покриття такою фарбою основи достатньо шару невеликої товщини. При правильному нанесенні з дотриманням дистанції 25-30 см не будуть утворюватися патьоки. За допомогою такого матеріалу можна легко покривати складні за формою конструкції, створювати градієнтні переходи, графіті та абстрактні картини. Фарбу не потрібно попередньо готувати — досить добре збовтати балончик після його нетривалого перебування в теплому приміщенні.

Пропонуємо вам якісні аерозольні фарби купити недорого з доставкою по Україні в інтернет-магазині компанії Околоремонта. Вас вразить вибір матеріалів, їхні характеристики, а також рівень обслуговування.

 

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат