Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-19') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

Депутати вносять пропозиції щодо соціальних проектів та благоустрою

Голова фракції «Слуга народу» Ужгородської міської ради Арсен Мелкумян розповів, що   наразі активно обговорюється питання, як розширити соціальні програми. У першу чергу йдеться про військових, у тому числі ветеранів, поранених, членів їх родин, сімей. Під це треба виділяти гроші з бюджету громади.

В Ужгороді посеред ночі пішохідною зоною ганяють мотоциклісти

Троє мотоциклістів потрапили на камери стеження під час заїздів пішохідною частиною.

Реабілітаційні відділення треба відкривати, а не закривати

Днями соцмережі збурилися від повідомлення про можливе закриття фізіотерапевтичного відділення УЦМКЛ.

Очисні споруди Ужгорода оновлять на гроші ЄС

В Ужгороді оновлюватимуть очисні споруди – фінансову підтримку для цього надасть Європейський банк реконструкції та розвитку.

Дружина мера Ужгорода опинилася в топі найзаможніших жінок українських мерів, зайнявши другу сходинк

За 2022 рік Влада Андріїв задекларувала 39 млн грн доходу, $723,8 тис грошових активів та 35 млн грн акцій

Населення Ужгорода через війну збільшилося на 35%

Через повномасштабне вторгнення росіян населення Ужгорода з 2022 року збільшилося на 35%. Про це в інтервʼю LIGA.net розповів міський голова Ужгорода Богдан Андріїв.

Куди і як звертатися, якщо ваші права порушені

Кожен громадянин України має право звертатися за захистом своїх прав до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в разі, якщо вони були порушені органами державної влади, органами місцевого самоврядування та їх посадовими і службовими особами, а також юридичними чи фізичними особами.

В Ужгороді, у мікрорайоні Шахта, в наслідок ДТП авто влетіло в зупинку

20 лютого, близько 19:00, на перехресті вулиць Шахтарів та Тімірязєва в Ужгороді сталася аварія за участю двох легковиків.

Перший український дрономобіль – подарунок від закарпатців – по дорозі на фронт

На фронт в один зі спеціальних аеропідрозділів, який очолює відомий закарпатець, їде ПЕРШИЙ (!!!) український дрономобіль. Як розповів Федір Шандор, що виконує організаційну роботу, ідея створення такої машини виникла під час однієї з поїздок в зону активних бойових дій. Специфіка полягає в тому, що війна там ведеться не стрілецькою зброєю чи бойовою технікою та артилерією, а саме за допомогою fpv-дронів, які коригуються дронами-розвідниками.

В Ужгороді із понеділка, 19 лютого, відновлюється освітній процес у навчальних закладах міста

Рішення підтримали на засіданні протиепідемічної комісії міської ради, проаналізувавши епідемічну ситуацію за минулий тиждень.

В Ужгороді колишню взуттєву фабрику реконструюють під нові офісні приміщення

Триповерховий адміністративно-побутовий комплекс зводять впритул до багатоповерхівок. Мешканці прилеглих будинків скаржаться на забудову і роботи, які продовжують подекуди вночі. Будівлю колишньої взуттєвої фабрики купили бізнесмени з Харкова. Про це Суспільному розповів головний архітектор Ужгорода Олег Боршовський.

Понад 100 людей щодня здають відходи на переробку на першому «Екологічному острівці» в Ужгороді

Впродовж місяця в Ужгороді працює перший «Екологічний острівець» – спеціальна локація, де можна здати відходи на переробку.

Олега Коцюбу поновили на посаді директора ужгородського аеропорту

Закарпатський апеляційний суд постановив поновити на посаді директора міжнародного аеропорту "Ужгород" Олега Коцюбу. Відповідне рішення з‘явилося на офіційному сайті суду сьогодні, 6 лютого.

Про фандрейзинг та гендерну рівність в Ужгороді від експертів Ради Європи

Днями Благодійний фонд «Благо» організував тренінги з гендерної політики та фандрейзингу і проектного менеджменту для громадських організацій, що працюють із національними меншинами, за підтримки Ради Європи. Лариса Кобелянська, експертка Ради Європи з розвитку громадянського суспільства та адвокації розповіла:

Закарпаття як потенційний логістичний хаб – впораємося?

Ужгород зустрів прем’єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо, відомого своїми антиукраїнськими заявами, сніговою заметіллю і нечищеними дорогами. Дуже контрастними виглядали новенькі українські та словацькі прапорці вздовж вул. Собранецької, якою і прибув високий словацький гість на Закарпаття, до снігової каші на проїжджій частині. Особливо невесело це виглядало на затяжному бамівському підйомі. Громадський транспорт, яким містяни дістаються до міської лікарні, поліклініки, інших установ, пробуксовував, водії чортихалися, погрожували зійти з маршруту. Ось тільки кому? Містянам, які співчутливо виходили з транспорту, де виходило зупинитися автобусу, й брели далі пішки. Переважно це літні люди, яким би до лікаря…  

З бюджету Ужгорода на підтримку військових додатково виділили 30 млн грн

Гроші підуть на закупівлі дронів, ремонт та придбання запчастин для автомобілів.

Фонд «Благо»: про зустріч з Її Величністю Королевою Швеції   та плани на 2024

У 2023 році Закарпатський обласний благодійний фонд «Благо», діяльність якого зосереджена на підтримці та розвитку ромської громади Ужгорода та Закарпаття в цілому, відсвяткував своє 20-річчя. З початком повномасштабного вторгнення Фонд опікується також ВПО - для цього був створений шелтер, в якому за цей час прихистили більш ніж 2500 людей. Про те, що зараз у пріоритеті для Фонду «Благо», спілкуємося з його засновницею Елеонорою Кулчар та її командою.

Депутат Ужгородської міськради розкрив координатора корупційних схем з погодження вивісок

В Ужгороді днями вперше за багато років почали демонтовувати встановлену без погодження зовнішню рекламу. Комунальними працюють, в основному, на кількох вулицях у центральній частині міста.

Депутати Ужгородської міськради звітують перед виборцями про роботу за рік

На початку року представники органів місцевого самоврядування традиційно звітують про пророблену за рік роботу. Відповідно до чинного законодавства. У першу чергу перед своїми виборцями. Чи зверталися до них містяни впродовж року і з якими питаннями, перепитали у голови фракції політичної партії «Слуга народу» в Ужгородській міській раді Арсена Мелкумяна.

Ужгородці закликають не маніпулювати навколо землі для військових

В Ужгородському прес-клубі відбулася пресконференція, головною темою якої стала теми забудови в Ужгороді, забезпечення житлом військових у громадах Закарпаття та маніпуляції, які відбуваються під приводом «забезпечення житла для військових».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат