Новини » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-07-27') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

“Минай” пробився у фінал “турніру чотирьох”

Відбулися півфінальні матчі "турніру чотирьох" з право виступати в УПЛ.

Закарпатські ФК "Хуст", "Ужгород" та "Минай" дізналися суперників у Першому раунді Кубка України

Визначилися пари першого попереднього етапу Кубка України з футболу.

В Ужгороді відбувся Чемпіонат України з петанку

На стадіоні «Авангард» в Ужгороді відбувся Чемпіонат України з петанку. Змагання відбувалися у двох дисциплінах – тир та чоловічі триплети (по три гравці в команді). До Ужгорода приїхали спортсмени з Києва, Харкова, Вишгорода, Львова, Полтави. Закарпаття було представлене клубами з Ужгорода, Мукачева та Нижнього Селища.

В Ужгороді розпочали будівництво дитячої спортивної бази

Коштами меценатів реалізовуємо один із найкращих проєктів області, спрямований на розвиток молоді, її освіти та спортивного зростання, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Ужгородські спортсменки потрапили до збірної України з фехтування та поїдуть на Олімпійські Ігри-202

Дві ужгородські спортсменки потрапили до збірної України з фехтування на Олімпійські Ігри-2024. Про це йдеться на офіційній сторінці НОК України.

В Ужгород приїхала дівоча футбольна команда «Багіра» з Донеччини

7 липня в Ужгород завітала дівоча футбольна команда «Багіра» з Донеччини, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. - Завдяки спільній ініціативі Української Асоціації Футболу, Закарпатської асоціації футболу та Закарпатській обласній державні адміністрації спортсменки з прифронтової області зараз відпочивають і відновлюються у нашому регіоні.

Що придбати від adidas Advantage?

Адідас сьогодні відомий саме завдяки постійному прагненню до технологічних рішень та оригінальності. Один із яскравих прикладів — технології, котрі постійно розвиваються. Починаючи з перших днів, коли Аді Дасслер створив першу пару кросівок, бренд продовжує дивувати світ своїми винаходами.

Визначилися фіналісту Кубка Закарпаття з футболу

30 червня відбулись матчі у відповідь 1/2 фіналу Кубка Закарпаття:

ФК Ужгород виграв апеляцію та отримав атестат на виступ у Другій лізі

ФК «Ужгород» поновить свої виступи в Другій лізі. Клуб виграв апеляцію щодо рішення Комітету атестації клубів Української асоціації футболу та повертається в ПФЛ. Про це інформує «СпортАрена».

Відбулися півфінальні матчі Кубка Закарпаття з футболу

23 червня, пройшли перші матчі 1/2 фіналу Кубку Закарпаття.

ФК Хуст переїде до Тернополя?

Президент ФК "Хуст" Михайло Мадярчик повідомив, що через дії ТЦК його клуб базуватиметься у Тернополі та об’єднається з ФАТ "Подоляни".

Стали відомі фіналісти Кубка Закарпаття з футболу

16 червня пройшли матч-відповіді 1/4 фіналу Кубку Закарпатської області з футболу. Результати такі:

Закарпатські гандболісти серед лідерів на чемпіонаті України з пляжного гандболу

Минулого тижня на пляжному майданчику стадіону «Спартак» в Ужгороді пройшли захоплюючі чемпіонати України з пляжного гандболу. У змаганнях взяли участь юнаки і дівчата 2008–2009 років народження, а також дорослі команди. Подія зібрала безліч глядачів і подарувала незабутні емоції усім учасникам та шанувальникам цього динамічного виду спорту.

17 червня на "Минай-Арені" відбудеться благодійний турнір

17 травня в Минаї відкривають фан-зону для усіх вболівальників, які хочуть у дружній атмосфері підтримати збірну України на Євро-2024.

«Вільхівці» гратимуть у Другій лізі Чемпіонату України

Команда з Тячівщини потрапила до групи «А».

ФК «Хуст» залишиться в Першій лізі

Незважаючи на поразку від «Звягеля» із Житомирщини за сумою перехідних матчів, «Хуст» таки зіграє в першій українській лізі. Це стало можливим завдяки тому, що команда «Дружба», яка підвищилася в класі, усе ж не братиме участі в її новому чемпіонаті.

Закарпатка Надія Дьолог кваліфікувалася на Паралімпіаду

Відома закарпатська спортсменка Надія Дьолог продемонструвала хороші результати на різноманітних міжнародних змаганнях з фехтування на візках й заслужено здобула путівку на XVII літні Паралімпійські ігри.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат