Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-07-26') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

“Минай” пробився у фінал “турніру чотирьох”

Відбулися півфінальні матчі "турніру чотирьох" з право виступати в УПЛ.

В Ужгороді рятувальники допомогли лебедю, у якого в горлі застряг риболовний гачок

На прохання стурбованих місцевих жителів Ужгорода фахівці аварійно-рятувального відділення вирушили до місцевого озера «Кірпічка», де допомоги потребував лебідь.

Начальницю управління ДАБК Ужгородської міськради підозрюють у підробці документів

Начальницю управління ДАБК Ужгородської міської ради Олександру Зотову підозрюють у зловживанні службовим становищем та підробці документів, - повідомив Віталій Глагола.

Закарпатські ФК "Хуст", "Ужгород" та "Минай" дізналися суперників у Першому раунді Кубка України

Визначилися пари першого попереднього етапу Кубка України з футболу.

Голова Закарпатської ОВА привітав медиків з прийдешнім професійним святом

Сьогодні привітали наших медиків з нагоди прийдешнього професійного свята, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

За торгівлю метамфетаміном жителя Виноградова засудили до 6 років ув’язнення з конфіскацією майна

За публічного обвинувачення прокурорів Берегівської окружної прокуратури до 6 років ув’язнення засуджено мешканця Виноградова за кількома фактами незаконного придбання, зберігання і збуту метамфетаміну (ч.ч. 1, 2 ст. 307 КК України).

На Закарпатті фіксують карантинного шкідника, який знищує пасльонові - томатну міль

Батьківщиною томатної молі (Tuta absoluta Meyr.) є регіони центральної та південної Америки, де вона широко поширена. Шкідник має кілька назв: американська томатна міль, томатний листової мінер, американський томатний точильник.

На Мукачівщині у селі Горонда збудують сухий порт

Компанія DMV Group рік тому придбали ділянку в Закарпатській області, у Горонді, та планує збудувати термінал, а у перспективі — організувати повноцінний сухий порт.

На Закарпатті втонули двоє людей

25 липня ДСНС Закарпаття повідомили з поліції про необхідність залучення водолазів для проведення пошукових робіт тіла ймовірного потопельника в озері с. Нижнє Селище Хустського району. Водолазно-рятувальним відділенням тіло людини було вилучено з води та передано працівникам поліції.

Закарпатці можуть отримати компенсацію на встановлення гібридних сонячних електростанцій

Сьогодні підписав програму, згідно з якою мешканці регіону можуть отримати компенсацію в розмірі 20 тисяч гривень на придбання та встановлення гібридних сонячних електростанцій у приватних домогосподарствах, котрі дозволяють генерувати й накопичувати енергію для власних потреб, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

За скандал у кавʼярні адвокатці з Мукачева на пів року заборонили працювати

Полтавський окружний адміністративний суд відмовився скасувати заборону на ведення діяльності адвокатці з Закарпаття Наталії Лишенко. Раніше вона влаштувала скандал у місцевому кафе в Мукачево, після чого їй на пів року заборонили займатися адвокатською діяльністю. Про це 25 липня повідомив «Судовий репортер».

У всіх навчальних закладах Мукачівської громади встановлені тривожні кнопки

У всіх освітніх та позашкільних установах Мукачівської громади встановлені тривожні кнопки, повідомляє управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради.

На Закарпатті пенсіонерці присудили 85 тис. грн штрафу за продаж безакцизних сигарет

На Закарпатті пенсіонерці присудили 85 тис. грн штрафу за продаж безакцизних сигарет

Протягом першого півріччя бюджети Закарпаття акумулювали понад 4,7 млрд гривень

Протягом першого півріччя 2024 року місцеві бюджети Закарпаття отримали понад 4,7 млрд грн, зокрема в обласний бюджет надійшло майже 711,4 млн грн, - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

У Свалявській міськлікарні відремонтували відділення анестезіології та інтенсивної терапії

Спільно з головою Закарпатської обласної ради Романом Сараєм і керівником Мукачівського району Сергієм Гайдаєм відвідали заклад, оглянули оновлену реанімацію, - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

На Виноградівщині поблизу кордону прикордонники затримали 4 ухилянтів і неповнолітнього провідника

На Закарпатті наряд відділу «Вилок» Мукачівського загону, до складу якого входять курсанти-стажувальники прикордонного вишу, затримали під час спроби незаконного перетину кордону чотирьох порушників разом із неповнолітнім провідником.

Мешканка Берегівського району у соцмережі «розганяла» російську пропаганду

На Закарпатті СБУ викрила чергову прихильницю «руського міра», яка в соцмережах виправдовувала війну рф проти України.

Перший заступник голови Закарпатської ОВА зустрівся з представницею ЮНІСЕФ в Україні Нінке Воппен

Дуже важливі і цінні ті зустрічі, під час яких ідеться про конкретні справи, цілі та перспективи, які можна втілити за лічені місяці, - повідомив Мирослав Білецький. - Саме такою предметною була розмова з Нінке Воппен, керівницею Львівського регіонального офісу представництва ЮНІСЕФ в Україні.

Закарпаття – лідер за кількістю міжнародних міжмуніципальних угод, які уклали громади

Cтаном на 1 липня 2024 року область та громади підписали 284 угоди про співпрацю з іноземними партнерами, які зараз допомагають розвиватися й функціонувати в умовах воєнного стану, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат