Новини » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-07-27') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

ГУДБАЙден

Сталося те, чого очікували половина американців. Тобто, ті, хто ще стабільно голосує у США за демократів, але відчували, що демократ Байден через вік вже не здатен виграти ще одні вибори президента.

Нардеп Андрій Жупанин пропустив засідання Верховної Ради під приводом навчання у Лондоні

Після поїздки на навчання Жупанин взяв відпустку та пропустив засідання, під час якого його помітили у Лондоні.

Вухо за вухо

Це подія світового масштабу. Бо мова йде про владу найпотужнішої країни світу. Екс-президент США Трамп, який наразі знову змагається за те, щоб стати президентом, виступав перед великою публікою. Вимовляв типові популістські промови, розмахував руками і мотав головою. Така холерична поведінка його і врятувала. Трамп мотнув головою у той час, як йому в скроню летіла куля. Куля зачепила лише вухо Трампа. Одним словом, відбувся переляком.

Батьківщинівці спільно з волонтерами та благодійними фондами відправили на фронт 25 гуманітарних міс

День народження партії «Батьківщина» відбувся без урочистостей, адже команда Тимошенко провела його, споряджаючи 25 гуманітарних місій військової та медичної допомоги для захисників і захисниць України.

На чиїх руках кров дітей

Це був страшний тиждень. Окупанти атакували нас ракетами. Понад 40 ракет за добу били по Україні. Майже 40 смертей та сотні поранених. Але найбільший жах був у Києві, де ракета влучила у один з лікувальних корпусів дитячої лікарні Охматдит.

З сусідами потрібно дружити

Стосунки України з Угорщиною доволі складні. Нам зараз важко і ми потребуємо підтримки. Тому у багатьох українців виникає злість, коли хтось ігнорує наші потреби. Особливо дістається Угорщині, яку багато патріотичних українців взагалі вважають сателітом росії і ворогом України.

Історична зустріч Президента Зеленського та прем’єр-міністра Угорщини Орбана

Протягом року спеціально сформована двостороння українсько-угорська робоча група на чолі з Андрієм Єрмаком і Петером Сійярто провела велику цілеспрямовану та ефективну роботу, щоб вивести відносини країн на якісно новий рівень, який потрібний для євроінтеграції України, та допомоги нашому народу досягти справедливого миру.

Чому віримо в перемогу

З новин ми чуємо про тотальне подорожчання, про розкрадання чиновниками бюджету, про зраду наших генералів. Ми чуємо про те, як під час війни на фоні зубожіння простих людей і смертей наших героїв, збагачуються чиновники.

Уряд Орбана вимагає визнати Закарпаття "традиційно угорським"

Режим Орбана продовжує використовувати членство в ЄС для шантажу України.

Які статки у сім’ї ужгородського депутата-хабарника Мирослава Горвата

Ужгородський депутат-хабарник Мирослав Горват при річній зарплаті в 326 тис. грн задекларував нові будинок і два авто. При цьому у департаменті соцполітики Ужгородської міської ради він офіційно заробив 429 тис. грн

Чи є шанси на мир

Саміт миру у Швейцарії відбувся. Ми на нього покладали багато надій. У першу чергу, нам потрібна була увага більшості країн світу до наших проблем. Ми повинні були довести, що це не конфлікт між колишніми партнерськими країнами, а справжня агресія та війна.

На Свалявщині лоб у лоб зіткнулися два мікроавтобуси - є загиблі

ДТП сталася на трасі Київ - Чоп у селі Ганьковиця. Зіткнулись мікроавтобуси Opel Movano та Volksvagen Krafter.

Депутат-утікач з Ужгорода задекларував нову роботу і будинок в Канаді

Депутат Ужгородської міської ради від «Європейської Солідарності» Андрій Риба понад рік орендує житло в Канаді та працює в місцевій корпорації. Попри те, що він з кінця 2022 року перебуває за кордоном та не відвідує сесійні засідання, депутати міської ради позбавляти його мандата не збираються.

Шуфрич переписав активи на угорського бізнесмена та перевіз родину до Угорщини

Підозрюваний у державній зраді колишній депутат ОПЗЖ Нестор Шуфрич після початку повномасштабної війни Росії проти України перевіз родину до Угорщини та переоформив свої активи на підставних осіб.

Зброя та люди

Нарешті. Найпотужніша країна в світі – США – має в арсеналі набагато більше зброї, ніж їй потрібно. Допомога Афганістану була в рази більша, ніж Україні, а Україна має більш стратегічне значення для США, бо протистоїть головному ворогу – росії.

Уряд погодив призначення Юрія Гузинця заступником голови Закарпатської ОВА (ОНОВЛЕНО)

Колишній голова Ужгородської РДА відповідатиме за гуманітарний напрямок, зокрема освіту і культуру.

Чужа війна нам допоможе

Центр світової уваги змістився від України на Близький Схід. Іран та Ізраїль вступили в безпосереднє протистояння. Якщо раніше Іран лише фінансував та озброював прихильних до себе бойовиків в Іраку, Сирії та Лівані, то зараз ця колись цілком світська, а зараз параноїдально консервативна країна вирішила нанести ракетний удар по своєму найбільшому ворогу – Ізраїлю.

Всі на війну

Ворог тисне по всій лінії фронту. Бомбардування щоденні. Енергосистема майже знищена. Перевага окупантів у снарядах майже 10 до одного. Україна у великій небезпеці, а західні партнери вже просто не мають чим нам допомогти. Або не дуже хочуть.

У чому провина влади

У чому ми прорахувалися? Чи дійсно все було зроблено для того, щоб ми могли виграти цю війну? Як спрацювали дипломати? Якими аргументами ми переконували потенційних союзників у допомозі?

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат