В Ужгороді в ДТП загинули двоє людей, ще троє травмовані

09.04.2024 10:20 ПОДІЇ

9 квітня о 00:12 годині до поліції надійшло повідомлення про ДТП на Слов’янській набережній.

28-річний житель Ужгорода керуючи автомобілем «Audi» рухався вулицею Слов’янська набережна. Водій не вибрав безпечну швидкість та на повороті (площа Томенчука) виїхав за межі проїжджої частини та зіткнувся з деревами.

Двоє пасажирів – 19-річний та 21-річний місцеві мешканці – від отриманих травм померли на місці аварії, водія та ще двох пасажирів – 20-річного та 16-річного ужгородців – госпіталізували до реанімаційного відділення міської лікарні.

Слідство триває, повідомили у пресслужбі поліції.
__________________________________________________________

Стало відомо, які травми отримали ті, хто вижив:

У 28-річного водія – розрив селезінки. Її видалили. Крім того, в нього перелом хребта, ребер, гемоторакс.

У 16-річного пасажира – розрив селезінки, яку теж видалили.

У 20-річного пасажира – закрита черепно-мозкова травма, перелом хребта, відкритий перелом правого передпліччя, забій грудної клітини.
__________________________________________________________

В мережі оприлюднили відеотрансляцію зроблену за кілька хвилин до жахливої аварії. На ній молодики їздять на величезній швидкості та слухають російський реп:

__________________________________________________________

Як повідомив Віталій Глагола, керманич Audi Q5 був позбавлений права керувати автотранспортом у жовтні 2022 року, після того, як патрульні виявили перевищення норми алкоголю у його крові в 9 разів (1,70 проміле).

Витяг з постанови суду:
"23.10.2022, о 03 год. 04 хв., в м. Ужгороді по вул. Собранецькій, 152 керував транспортним засобом «AUDI Q5», в стані алкогольного сп`яніння, був зупинений за рух по зустрічній смузі руху".

Суд першої інстанції позбавив чоловіка права керування автомобілем. Але він спробував уникнути покарання і подав апеляцію. Але апеляційний суд відхилив заяву водія і його захисників. Тож на момент ДТП на Слов'янській набережній 28-річний чоловік був позбавлений права керування авто.

Коментарі :


12.04.2024 19:03 Ирина

Жалко хлопців нехай упокоиця душа Ваша .


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат