Дві закарпатські ТГ увійшли до сімки кращих громад за рейтингом Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

25.04.2024 22:02 ПОДІЇ

 

Системна та активна майже дворічна співпраця з Проєктом USAID «ГОВЕРЛА» відкрила для Закарпаття нові можливості для розвитку та підсилення наших ТГ, - повідомляє заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

Сьогодні про проміжкові результати й подальші плани спілкувалися з керівником Проєкту Габріелем Абрагамом, представниками Центрального офісу, регіональним керівником Володимиром Плетюком і громадами-партнерками.

Йшлося, зокрема, про закупівлю необхідного матеріально-технічного забезпечення на суму 34 млн грн, сприяння в розробці геоінформаційної системи «Аналітичний портал Закарпаття», Стратегію розвитку області, комплексних планів територій ТГ, розвиток молодіжної політики тощо.

Водночас пан Габріель повідомив, що загалом зараз «ГОВЕРЛА» співпрацює з понад 100 громад України, і серед семи найкращих практик – дві від нашого регіону. Йдеться про Міжгірську й Іршавську ТГ, які стали переможцями в номінаціях «Краща практика планування та територіального розвитку» і «Краща практика залучення громадськості в процесі формування й реалізації місцевих політик» відповідно.

Оскільки підтримка з боку Проєкту вже дає помітні результати, а громади продовжують розвиватися, передав Габріелю Абрагаму Подяку голови ОВА за значну допомогу в сфері децентралізації.

Упевнений, що наші громади будуть й надалі активно працювати, досягати нових вершин та розвиватися. Вдячний Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» за постійну підтримку і допомогу в розбудові ТГ.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат