На Закарпатті виник   скандал через   відеозізнання про підпали

28.03.2015 07:28 ПОЛІТИКА

На Закарпатті черговий скандал. І виник він доволі несподівано. В Інтернеті з’явилося відео, на якому два чоловіки розмовляють про підпали приміщень в Ужгороді. Один із них зізнається, що підпалив разом з іншими побратимами видавництво «Закарпаття» та офіс однієї з партій.


Окрім того, співрозмовники домовляються про те, як «провчити» депутата Ужгородської міськради, відомого в місті ресторатора Ярослава Шафаря, і планують підпал тераси ресторану, який належить Шафарю.

Свого часу ми розповідали про підпал і видавництва «Закарпаття», і тераси Шафаря.

Щодо відеозізнання повідомляється, що його фігурантом є колишній міліціонер, а нині громадський активіст Роман Богуславський. У текстовому супроводі відео повідомляється, що цей активіст головним чином вдавався до акцій протесту проти опонентів клану Балог.

Саме цим і пояснюється, що жоден Інтернет-ресурс, який належить Балогам, не розмістив цього відео на своїх сторінках.

Через день після появи   скандального відеозізнання активіст Олександр Бровді на своїй сторінці у Facebook написав, що він є другим учасником цієї розмови, яка зафіксована на відео, і він підтверджує, що така розмова була, і готовий нести заяву у правоохоронні органи.

Сам Роман Богуславський у численних коментарях під повідомленнями про відео так і не зміг чітко спростувати, чи він дійсно вів розмову про підпали або лише кивав на Олександра Бровді, і не написав, як він пояснить правоохоронцям, чому він так довго приховував цю інформацію.

Згодом сайти Балоги почали кампанію на захист Богуславського і доводили, що це спроба очорнити активіста, який боровся з системою. Балогівці казали, що за Олександром Бровді, який вирішив оприлюднити записи з розмовами про підпали, стоїть заступник мера Ужгорода Іван Волошин.

Відео було вже кілька днів у мережі, на ньому чітко було видно склад злочину, однак чомусь зовсім не було реакції ні правоохоронців, ні того ж таки директора видавництва «Закарпаття» чи депутата міськради Шафаря.

І лише в середу ввечері на офіційному сайті Ужгородської міськради з’явилася інформація з коментарем в. о. мера Ужгорода Богдана Андріїва, який повідомляє про те, що він та його заступники, зважаючи на резонансність відео, вирішили звернутися з відповідною заявою в органи міліції з метою розслідування всіх обставин.

Тепер треба чекати, як прореагує міліція.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат