Білий прапор

16.03.2024 11:13 ПОЛІТИКА

Щось все частіше звучать фрази про необхідність капітуляції України у цій війні. Прем’єр-міністр Угорщини днями навідався до США, але зустрівся там не чинним президентом Байденом, а з колишнім президентом і головним конкурентом Байдена на президентських виборах восени у США – Трампом.

Орбан і Трамп хороші друзі і часто вихваляють один одного. І якщо керівники країн Євросоюзу трошки перелякані можливістю перемоги Трампа на наступних виборах (що більш ніж реально), то Орбан спокійний. Так от, на зустрічі Орбана та Трампа також піднімалася тема України і Орбан підтвердив, що Трамп, у випадку його обрання президентом США, не має наміру давати жодного центу на допомогу Україні. І, мовляв, у такому випадку війна відразу ж закінчиться.

Але ні Трамп, ні Орбан не сказали як саме закінчиться ця війна. Хоча, натяк зрозумілий – нам доведеться змиритися з поразкою і піти на умови ворога. А хто знає, які це умови? Втрата вже окупованих земель? Чи може втрата суверенітету? Зміна влади в Україні і призначення нам влади з росії?

Ніхто не має відповідей на ці питання. А ми ж то знаємо, що путін тримає велику злість на українців і має намір знищити все українське і встановити тут свої авторитарні порядки.

І в цьому сенсі зовсім незрозумілою була заяви Папи Римського, який також в одному з інтерв’ю сказав, що Україна повинна викинути білий прапор і здатися, бо інакше війну і кровопролиття не зупинити.

Така заява Папи дуже провокативна, бо тут також не було відповіді на питання, а що буде у випадку, коли Україна викине білий прапор. Які наші перспективи? Втратити державність? З якого дива?

Тому всі ті, хто закликає закінчити війну шляхом нашої капітуляції повинен дати хоч якісь пояснення, що в такому випадку буде з Україною. Невже хтось ще вірить путіну, що він просто відведе війська і все заспокоїться? Путін ображений шизофренік і у випадку нашої слабкості він нас просто задавить.

Захід повинен зрозуміти, що є значна частина українців, які будуть боронити незалежність навіть у випадку прийняття центральною владою України рішення про капітуляцію. Ця війна не може закінчитися просто білим прапором. Бо є десятки тисяч людей, які втратили своїх рідних на цій війні і тримають несамовиту ненависть до окупантів.

Та й самі військові навряд чи підкоряться рішенню влади про можливу капітуляцію. Бо є злість і ненависть. Нещодавня заміна військового керівництва, можливо, якраз і була проведена через те, щоб посилити вплив влади на армію. Колишнього головкома Залужного взагалі прибирають з країни. Його вже звільнено з армії взагалі. Для цього було проведено дивну медкомісію, яка просто списала Залужного за станом здоров’я і тепер він готується стали послом України у Великобританії. Це все більш ніж дивно, бо зазвичай у нас медкомісії беруть до війська мало не сліпих та хромих і списатися за станом здоров’я простому українцю майже нереально. А Залужного списали. Щоб не заважав і міг поїхати до Лондона подалі від України.

Ну а ми все ще сподіваємося на Захід. На їхні гроші та зброю. Бо свого   у нас вже майже нічого не лишилося. Розкралося й розпродалося.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат