Новини » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-23') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

В Ужгороді відкрилася виставка «Книга-фест – 2024» - довгоочікувана подія для всіх книголюбів

Упродовж дня всі охочі мають можливість ознайомитися та поповнити домашню бібліотеку літературними новинками, що вийшли друком у видавництвах Закарпаття і не тільки.

«Книга-фест-2024» - програма заходів

«Книга-фест-2024» відбудеться вже завтра, 18 жовтня.

У селі Доробратово на Мукачівщині знаходиться унікальна церква, яку розмальовував Йосип Бокшай

Церкву Святого Миколая Чудотворця у Доробратові збудували в роки Другої світової війни. Церква є однією з небагатьох в Європі, споруджених у цей період.

Рекомендації щодо вибору шафи-купе

Шафа-купе – це меблі, завдяки яким кожне приміщення перетворюється на затишний простір. Саме тому вибирати їх досить складно. Звичайний покупець стикається з деякими проблемами, кожна з яких змушує перебирати все більше варіантів. Тому потрібно знати основні правила, щоб не припуститися помилок.

В Ужгороді вдев’ятнадцяте проходить Міжнародний фестиваль театрів ляльок «Інтерлялька – 2024»

Цьогоріч малим і дорослим глядачам свої найкращі вистави в Ужгороді покаже 21 професійний колектив.

В Ужгороді відбулася артрезиденція ЄС-Україна

Митці з України та ЄС представили виставку творчих робіт, у яких переосмислили культурний зв'язок між Україною та Євросоюзом.

1 жовтня в Ужгороді відкривається XIX Міжнародний фестиваль «Інтерлялька»

XIX Міжнародний фестиваль «Інтерлялька» стартує в Ужгороді вже на початку жовтня. Цьогоріч свої найкращі вистави для дітей та дорослих покажуть лялькарі з восьми країн світу.

Оголосили переможців V Карпатського гірського міжнародного кінофестивалю

В Ужгороді пройшов V Карпатський гірський міжнародний кінофестиваль. Глядачі переглянули 30 повних та короткометражних стрічок про гори, туризм та суспільство з понад 15 країн світу.

В Ужгороді відбудеться відбірковий конкурс Всеукраїнського фестивалю «ЧЕРВОНА РУТА–2024»

19 жовтня 2024 р. в Закарпатській обласній філармонії відбудеться обласний відбірковий конкурс ХVІІ Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «ЧЕРВОНА РУТА–2024»

Цьогорічний Карпатський кінофестиваль пройде в Ужгороді та Мукачеві 20-27 вересня

У Закарпатській ОВА відбувся брифінг з нагоди V Карпатського Гірського Міжнародного Кінофестивалю, який провела заступниця директора департаменту культури Галина Ломпарт.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат