Теракт в Москві

30.03.2024 11:01 ПОЛІТИКА

Ще два тижні тому Посольства багатьох держав закликали своїх громадян виїхати з Росії. Посольства попереджали, що в Москві та інших містах Росії можуть статися терористичні атаки. Окрім того, закордонні спецслужби попереджали і владу росії про те: що радикальні ісламісти готують теракти.

Влада росії ці застереження проігнорувала. Більше того, в кремлі заявили, що попередження про можливі теракти в росії мають на меті залякати росіян і внести паніку.

А днями таки в Москві бабахнуло. До крупного концертно-розважального закладу «Крокус» забігли чоловіки з автоматами і почали впритул розстрілювати людей. Головним чином, це були відвідувачі концерту групи «Пікнік».

Нападники після розстрілів ще й підпалили концертну залу. Сталася масштабна пожежа.

На час здачі газети до друку було відомо про 143-ох загиблих. Але і ця цифра ще може зрости.

Ну а тепер про деякі особливості поведінки росіян. У тій же будівлі окрім концерту «Пікніка» відбувався конкурс дитячих танцювальних колективів. Так от, його організатори вже в час, коли почалася атака, відмовилися припиняти конкурс. І дітям самим якось довелося вибиратися з приміщення.

Окрім того, вже коли стало відомо про масові жертви, гурт «Пікнік» оголосив, що не має наміру відміняти свої концерти, які мають відбутися найближчим часом в інших містах росії. Гроші не пахнуть.

Але менше з тим. Більш ницою була поведінка російської влади. Відповідальність за теракт взяла на себе радикальна ісламська організація ІГІЛ. Терористами дійсно були представники ІГІЛУ. Їх зловили і кинули за ґграти. І навіть тоді, коли вже було ясно, що терористи є ісламістами, влада росії переконувала, що діяли вони по вказівці з Києва. Тобто, замовниками теракту є представники спецслужб та влади України.

І тоді стало зрозуміло, що й сам теракт був розроблений у кремлі. Більше того, у той день не було ніякої охорони у концертному комплексі. А серед глядачів у залі на фото помітили самих представників російських спецслужб, які під час теракту спокійно сиділи і слідкували за тим, що відбувається. Згодом одного з таких спецназівців було помічено на відео, на якому він затримує терориста і відрізає йому вухо.

Тобто, весь теракт відбувався під контролем спецслужб росії.

Для чого це потрібно було путіну і його оточенню? Все просто, путін має намір посилити атаку на Україну. Для цього йому потрібно провести додаткову мобілізацію , щоб поповнити війська. Тепер, на фоні трагедії, пропагандисти розганяють антиукраїнську істерію, звинувачуючи в теракті Україну, і йде набір до російської армії.

Окупанти дійсно активізувалися і очікується масовий наступ по всьому фронту. Окрім того, йде безпрецедентне бомбардування міст та сіл України. Найбільше знищується Київ, Одеса та Суми. Використовується потужна зброя, включно з керованими авіабомбами та гіперзвуковими ракетами, які ми не здатні збивати.

А захід, замість того, щоб надати нам допомогу, схиляє нас до переговорів, щоб віддати росіянам окуповані території.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат