Депутат Ужгородської міськради розкрив координатора корупційних схем з погодження вивісок

14.01.2024 15:59 РАТУША

В Ужгороді днями вперше за багато років почали демонтовувати встановлену без погодження зовнішню рекламу. Комунальними працюють, в основному, на кількох вулицях у центральній частині міста.

Демонтовують ті вивіски, власники яких дотепер роками ігнорували вимоги комісії з погодження зовнішньої реклами.

Чому так сталося, що рішення комісії почали виконувати лише тепер, розповів депутат Ужгородської міської ради Віталій Глагола.

За його словами, ще кілька років тому “касу” за погодження вивісок в Ужгороді збирав такий собі радник міського голови Богдана Андріїва Ростислав Приходько.

Останній загалом фігурує у кількох схемах з незаконного відчуження землі та міського майна.

Зараз Ростислав Приходько, який був депутатом міськради від перефарбованої партії реіоналів “Відродження”, знову сховався під депутаським мандатом, але вже у Оноківській ТГ і від провладної партії «Слуга народу». При цьому Приходько залишився радником мера Ужгорода.

Ростислав Приходько також залишається серйозним гравцем на ринку зовнішньох реклами. За каденції Андріїва його фірма «ВіпАвтоРеклама» отримала найбільшу кількість дозволів на встановлення рекламних конструкцій — білбордів, брандмауерів та сіті лайтів.

Цікаво, чому правоохоронці роками не помічають і навіть не перевіряють можливі правопорушення у діях радника ужгородського мера.

groza-news

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат