Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

В Ужгороді патрульні врятували чоловіка, який стікав кров’ю

Подія трапилась 27 березня, близько 8-ї години, на вулиці Другетів. Імовірно, чоловік травмувався, коли намагався перелізти через паркан.

Дозволи на перебування у прикордонній смузі почали оформляти на Закарпатті. Де і як отримати

Як пояснила у коментарі Varosh речниця Чопського прикордонного загону Олена Трачук, 7 березня набув чинності наказ МВС, яким затверджено форму дозволів на на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу.

Торік на Закарпатті прийняли в експлуатацію житла на 17,8% більше, ніж у 2022-му

У 2023 році в Закарпатській області прийнято в експлуатацію 364,2 тис. м2 загальної площі житлових будівель, що становить 117,8% до 2022 року. Про це повідомили в Головному управлiнні статистики у Закарпатськiй областi.

На Закарпатті особи з інвалідністю отримують виплати від Всесвітньої продовольчої програми ООН

Це стало можливим завдяки тому, що в лютому партнерська організація розширила свою додаткову грошову допомогу для незахищених категорій населення в Закарпатській області.

У Рахові чоловік впав у річку і втонув

17 березня ДСНС Закарпаття повідомили з поліції про падіння та ймовірне утоплення людини в р. Тиса за адресою: м. Рахів, вул. Київська.

В Ужгороді сталася пожежа в одній з багатоповерхівок

Пожежа сталася 17 березня о вулиці Михайла Вербицького. Горіла квартира на 5-му поверсі 9-поверхового будинку.

На ПП Ужгород затримали чоловіка, який мав трьох дружин і трьох дітей

У пункті пропуску "Ужгород" прикордонники викрили громадянина України на спробі виїзду за кордон за підробленими документами.

З історії закарпатських коньяків

ПРОЛОГ
Рецепт коктейлю “Ідіот”:
1/4 – коньяк ХО
3/4 – кола

На Тячівщині донька стала випадковим свідком пожежі і врятувала свою матір

На Тячівщині у с. Кричово загорівся дах одноповерхової оселі, де проживала 77-річна пенсіонерка. Її донька саме проходила неподалік, коли побачила вогонь. Жінка одразу ж подзвонила за номером 101 і кинулася виводити матір надвір.

На Тячівщині жінка загинула внаслідок отруєння чадним газом

12 березня до ДСНС надійшла заява про пожежу в житловому будинку у с. Чумальово, по вул. Набережній. Вогнем пошкоджено оздоблення кімнати житлового будинку на площі 1 кв. м.

В Україні провели черговий перерахунок пенсій

Підвищені виплати в березні отримають 230,7 тисячі мешканців області. Про це на брифінгу розповіла начальниця Головного управління ПФУ в Закарпатській області Анастасія Пентек.

Двоє людей травмувалися під час пожежі на Ужгородщині спричиненої вибухом акумулятора

Загорання виникло у с. Минай в кімнаті на другому поверсі приватного житлового будинку. Зі слів домочадців стало відомо, що напередодні там заряджався акумулятор, який імовірно вибухнув і спричинив пожежу.

Мешканка Виноградівщини, спалюючи сміття, спалила сусідам сарай

На лінію 101 надійшов виклик про загоряння надвірної споруди в с. Олешник Виноградівської тергромади.

Начальниця Пенсійного фонду Закарпаття оприлюднила декларацію про доходи за 2023 рік

Анастасія Пентек задекларувала 737,2 тис. грн зарплати і 174,8 тис. грн пенсії.

На Берегівщині у ДТП постраждали двоє чоловіків - із понівеченого авто їх визволяли рятувальники

8 березня ДСНС Закарпаття повідомили з лікарні про те, що водій легкового автомобіля Kia Sorento не впорався з керуванням та зіткнувся з огорожею за адресою: Берегівський район, с. Широке, вул Центральна.

На Хустщині сталася масштабна пожежа в житловому будинку

9 березня до ДСНС надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в смт Вишково, по вул. Миру. Вогнем знищено крівлю житлового будинку та прибудови на площі 210 кв. м, а також частину домашнього майна.

Кандидат на посаду судді Конституційного суду не знав дати прийняття Конституції України

Суддя Господарського суду Закарпатської області Любомир Андрейчук, який є кандидатом на посаду судді Конституційного суду України, не зміг правильно відповісти на питання, коли була прийнята Конституція України. Про конфуз, який трапився під час співбесіди Дорадчої групи експертів (ДГЕ) 4 березня.

В Ужгороді учень 10 класу помер прямо на уроці

Це сталося в Ужгородській загальноосвітній спеціалізованій школі-інтернаті Закарпатської обласної ради, що розташований на вулиці Загорській, більше відомий серед містян, як «ужгородський ліцей».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат