Новини онлайн » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

На Закарпатті поліція ліквідувала наркоугруповання - вилучено кокаїну на 250 тисяч доларів

Фігуранти – двоє мешканців столиці, які організували канал постачання наркотичного засобу із країн Європейського Союзу до України. Такий «бізнес» приносив ділкам понад 12 мільйонів гривень щомісячно.

На Закарпатті затримали прикордонника, якого підозрюють у сприянні контрабанді цигарок

За процесуального керівництва Закарпатської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомлено про підозру молодшому інспектору прикордонної служби «Тячів» 27 прикордонного загону за фактом одержання службовою особою неправомірної вигоди за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, будь-якої дії з використанням наданого їй службового становища, вчинене за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 368 КК України).

В Ужгороді затримали двох охоронців російської в’язниці з Херсонщини

Ужгородський міськрайонний суд взяв під варту двох колаборантів, які під час окупації Херсону працювати у створеній росіянами в’язниці.

У Сваляві поліція затримала водійку, яка смертельно травмувала пішохода

24 березня, на гарячу лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у Сваляві.

У Виноградові сталася стрілянина - травмовано місцевого мешканця (ВІДЕО)

23 березня, до поліції зателефонувала мешканка Виноградова та повідомила, що на одній із вулиць міста між чоловіками відбувається бійка.

У Мукачеві донька зарізала батька

22 березня до поліції Мукачева від медиків надійшло повідомлення про те, що вони констатували смерть місцевого мешканця, на тілі якого виявили ножове поранення в області шиї.

Закарпатця судитимуть за участь у «сходках» у СІЗО

Закарпатська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо уродженця Сваляви за фактами участі у злочинних зібраннях (сходках) осіб, які здійснюють злочинний вплив.

Мешканець Мукачівщини зарубав односельця

21 березня до поліції зателефонувала 34-річна закарпатка. Жінка повідомила, що виявила мертвим свого брата за місцем його проживання у селі Горонда.

Вкрали 6,4 млн грн на ремонті у школах – судитимуть двох колишніх депутатів і підрядника

Закарпатська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо двох колишніх депутатів Хустської міської ради та директора підрядного товариства. Їм інкримінують заволодіння чужим майном в особливо великому розмірі під час дії воєнного стану, а також підроблення офіційних документів у складі організованої групи.

На Закарпатті затримали зловмисника, який вербував жінок для надання сексуальних послуг у Камбоджі

Співробітники міграційної поліції ГУНП в Закарпатській області затримали 41-річного іноземця, який вербував українок та переправляв їх до країн Азії з метою сексуальної експлуатації. Зловмисника впіймали на українсько-угорському кордоні при спробі вивезти за кордон 25–річну закарпатку.

На Закарпатті в Тисі виявили тіло 33-річного харків'янина

Інформацію про виявлення у річці Тиса тіла людини прикордонники відділу «Тячів» Мукачівського загону отримали учора від своїх румунських колег.

Депутат Тячівської райради уник покарання за вчинення важкої ДТП з травмуванням дітей

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області визнав депутата Тячівської райради Івана Токара винним у вчиненні важкої ДТП, унаслідок якої травмувалась неповнолітня. Він уклав угоду про визнання винуватості з прокурором та уник тюремного ув’язнення, суд замінив його на іспитовий термін.

33-річний ужгородець забив до смерті співмешканця матері

До поліції звернулася 44-річна ужгородка та розповіла, що на підлозі за місцем проживання виявила свого співмешканця без ознак життя.

На Закарпатті військовий не повернувся з лікування на службу та отримав 5 років тюрми

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області виніс вирок сержанту Карлу Л., який після лікування не повернувся у військову частину. Суд визнав його винним у самовільному залишенні місця служби та призначив п’ять років тюремного ув’язнення.

Заступника керівника Закарпатської спецпрокуратури звільнили за корупцію

Заступника керівника Закарпатської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону Віктора Тхора звільнили з органів прокуратури через хабарництво.

В Ужгороді двоє неповнолітніх пограбували жінку

Днями по допомогу поліції звернулась 45-річна ужгородка. Жінка повідомила, що її пограбували двоє невідомих.

На Мукачівшині правоохоронці заблокували канал збуту зброї - затримано мешканця Ужгородщини

14 березня, за оперативною інформацією співробітників кримінальної поліції Мукачівського райуправління поліції було затримано зловмисника, причетного до збуту зброї і боєприпасів у регіоні.

Перед судом постануть двоє кліриків УПЦ (МП), яких СБУ викрила на пропаганді комунізму

У ході слідства встановлено, що настоятель храму та священник чоловічого монастиря Хустської єпархії УПЦ (МП) на Закарпатті публічно розповсюджували через інтернет заборонену комуністичну символіку та радянські гасла.

Начальника відділу Синевирської сільради затримали на хабарі за «вирішення» земельних питань

За процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури начальника відділу Синевирської сільської ради викрито та затримано за вимагання і одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Правоохоронці затримали співробітника ДСНС на хабарі

В Ужгороді на отриманні хабаря затримали співробітника ГУ ДСНС України в Закарпатській області.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат