Дикий світ Рахівщини в прицілі фотопасток

22.09.2017 22:16 ФОТОРЕПОРТАЖ

 

З того часу, як у лісових масивах Рахівського лісодослідного господарства «оселилися» камери відеонагляду, у лісівників з'явилася унікальна можливість фіксувати не тільки браконьєрів, але й тварин. До речі, за допомогою камер і кількість «чорних лісорубів» зменшилася у тричі.

«Щоб фіксувати факти порушень лісового законодавства та для обліку чисельності диких тварин, в ДП «Рахівське ЛДГ» працівники державної лісової охорони встановили 22 фотопастки, Turbo HD камери торговельної марки «Hikvision» (лідера на ринку систем безпеки) з високим дозволом 1 МП (HD720P)! Одне з основних переваг даної відеокамери – це SMART Ікс підсвітка нового покоління, яка дає можливість камері чітко «бачити» вночі до 80 метрів, навіть у повній темряві! Так що відтепер аби побачити унікальну природу Закарпаття та кадри живої природи, не обов'язково ходити у кінозал або гортати сторінки Всесвітньої мережі «Google» - лісові мешканці, дикий ліс Рахівщини кличуть Вас до себе в гості!», - розповідає директор Рахівського ЛДГ Володимир Приступа.

Камери відеонагляду встановлені в лісових масивах і не мають чіткого місця розташування. В основному в «око» відеокамер потрапляють олені, козулі, дикі кабанчики, зайці, куниці та інші тварини, які або мігрують лісом, або ж ідуть до солонців та годівничок підживитися кормом (єгері та працівники державної лісової охорони регулярно заготовляють корм для тварин і птахів й приносять його). За тваринами можна спостерігати за тваринами хоч цілодобово!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ФОТОРЕПОРТАЖ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат