Де купити тканину мікрофібру в Києві



Постільна білизна з мікрофібри не так давно продається на ринку домашнього текстилю, але встигла завоювати прихильність багатьох покупців. Це сучасний матеріал, який за складом та властивостями не поступається льону та шовку. Маючи велику кількість позитивних характеристик, тканина мікрофібра від https://eney-plus.com.ua/ua/tkanyny/mikrofibra/ здатна зробити сон комфортним. Вона цілком відповідає стандартам ГОСТу.

Що таке мікрофібра

Мікрофібра – це тканина, виготовлена з дуже тонких волокон, які в десятки значно менше людської волосини. Сама приставка цього слова говорить про мікроскопічний розмір ниток, яких не видно людським оком. У діаметрі мікрофіброві волокна становлять 0,06 мкм. Для виробництва волокон потрібно багато часу та потужне сучасне обладнання.

Мікрофібра - матеріал на основі поліестеру, поліаміду або бавовни. Кожну нитка мікрофібри складають переплетені між собою паперовий. Купити тканину мікрофібру можна для пошиття одягу, рушників, або постільної білизни.

Окрім мікрофібри, постіль виготовляють і з інших тканин: шовк, льон, бавовна, фланель, трикотаж. Є кілька варіантів виготовлення тканин: товста або тонка нитка, різне переплетення волокон.

Волокно мікрофібри може бути сплетене з таких матеріалів:

      • природна бавовна;
      • штучні нитки;
      • віскоза;
      • різноманітні полімери у вигляді поліефіру та поліаміду.

Переваги постільної білизни з мікрофібри

На відміну від інших способів виготовлення тканини, щільність волокон не більше 1 граму на 9 км. В Україні постільну білизна з бавовняної мікрофібри знайти важко і відноситься до виробів преміум-класу. Тому під назвою даної тканини найчастіше маються на увазі матеріали синтетичного походження. Але ви можете купити тканину для постільної білизни з бавовняного полотна і пошити постіль самостійно.

Незважаючи на це, постільні приналежності з матеріалу мають ряд безсумнівних переваг.

  1. Невисока артість. Білизна в кілька разів дешевше продукції з натуральних тканин від тих же виробників.
  2. Вироби майже не мнуться, тому не має необхідності їх прасувати.
  3. Не схильна до затягування, пошкодження під час сну і механічного впливу.
  4. Стійкість до термічного впливу. Вироби не линяють і не втрачають яскравість малюнку протягом довгого часу.
  5. Стійкість до деформацій. Тканина не сідає і добре зберігає форму.
  6. Повітропроникність. Добре пропускає повітря, є «дихаючою».
  7. Гігроскопічність. Дякуючи невеликим розмірам пор тканина майже повністю вбирає рідину, піт, тому навіть у літню спеку вам буде комфортно.
  8. Простота догляду. Полотно легко відпирається і дуже швидко сохне.
  9. Антибактеріальні властивості. Склад волокон перешкоджає появі бактерій, грибків, кліщів, які можуть викликати захворювання шкіри.
  10. Мікрофібра стійка до ультрафіолетового випромінювання. Ось на цьому сайті https://eney-plus.com.ua/ua/tkanyny/dlya-postilnoyi-bilyzny/ тканина для постільної білизни не руйнується під час висихання на сонці, волокна зберігають форму.

Як вибрати тканину для постільної білизни

Щоб обрати гарну тканину для пошиття постільної білизни, слід уникати синтетичних тканин, які виробники видають за мікрофібру. Їх волокна жорсткі та не мають таких же властивостей.

Слід віддати перевагу натуральним барвникам, які не викличуть алергію та не будуть вицвітати при пранні. Купляти тканину потрібно у перевірених виробників, які працюють за світовими стандартами та мають стандарти та сертифікати якості.

Де купити якісну мікрофібру для постелі

Великий вибір мікрофібри представлений в інтернет-магазині Еней Плюс. В асортименті ви знайдете різноманітні дизайни, склад та розміри тканин. Магазин пропонує вироби високої якості українського виробництва.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат