Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-15') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

На Закарпатті, згідно з розпорядженням Укренерго, запроваджені контрольовані аварійні відключення

Укренерго повідомило, що сьогодні, 14 травня, з 21:00, вимушене запровадити контрольовані аварійні відключення в усіх регіонах України. Причина – значний дефіцит електроенергії в системі внаслідок російських обстрілів та зростання споживання через похолодання.

У гандбольній Суперлізі відбулися матчі передостаннього туру

У жіночій та чоловічій Суперлізі 10-12 травня відбулися матчі 8-го туру. Жіночі "Карпати" змагаються за "золото" у групі "А" (1-4 місця), а ось чоловічі "Карпати" - у групі "Б" (5-8 місця).

Правоохоронці затримали жителя Хуста, який щомсяця переправляв за кордон близько 20 чоловіків

Закарпатські правоохоронці викрили 26-річного жителя Хуста, який налагодив канал переправлення військовозобов'язаних через кордон.

На Закарпатті гості з Чехії посварилися з нареченим і пішли коліями додому - їх затримали прикордонн

Військовослужбовці Чопського загону затримали трьох громадян Чехії, які намагалися незаконно перетнути українсько-словацький кордон у залізничному вантажному пункті пропуску «Чоп (Страж)».

На Закарпатті 32 заклади первинної ланки надають безоплатні послуги з питань ментального здоров’я

На Закарпатті 32 заклади первинної ланки надають пацієнтам безоплатні послуги з питань ментального здоров’я та мають контракт із НСЗУ за відповідним пакетом, - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

На Берегівщині 10-річний хлопець отримав опіки спалюючи листя

На Берегівщині травмувався 10-річний хлопчик. За попередньою інформацією, він проживає разом із бабусею в селі Серне. Напередодні ввечері він вирішив спалити сміття на городі, а для розведення багаття використати легкозаймисту рідину (імовірно бензин), яку частково розлив на себе.

Гірські рятувальники знайшли тіло людини в горах

Учора ми повідомляли, що в горах Рахівщини туристи знайшли муміфіковане тіло. Два дні його розшукували рятувальники.

10 років ув’язнення за підтримку ідеї відокремлення Закарпаття та схвалення дії військових рф


За публічного обвинувачення прокурорів Закарпатської обласної прокуратури уродженця Ужгородщини визнано винним у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, а також виготовленні та поширенні матеріалів із виправдовуванням, визнанням правомірною, запереченням збройної агресії рф проти України (ч. 2 ст. 110, ч. 2 ст. 436-2 КК України).

ЖФК «Минай» тріумфально завершив груповий етап змагань

У заключному поєдинку першої групи закарпатки впевнено перемогли «Ладомир-2» і з восьмиочковим відривом від найближчих суперниць фінішували на першому місці.

Експосадовці комунального підприємства на Хустщині вкрали 1 млн грн на ремонті доріг

Завершено досудове розслідування у справі щодо фінансових махінацій при проведенні ремонтних робіт в Хустському районі.

12 травня у різних місцях Закарпаття виявлено тіла трьох осіб

Тіло чоловіка виявили в горах Рахівщини, ще два тіла - у водоймах, повідомляє пресслужба ДСНС.

За кошти зібрані на марафоні в Ужгороді закуплять дрони-камікадзе для військових

У благодійному забігу Krayna Uzhhorod Marathon 2024, що пройшов 12 травня, взяли участь заступники голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький та Василь Іванчо.

В Ужгороді відбулися фінальні заняття Закарпатського центру підготовки населення до нацспротиву

11 травня відбулися фінальні практичні заняття та заліки для першого та посиленого курсів Закарпатського обласного центру підготовки населення до національного спротиву. Про це повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

ФК "Хуст" програв удома "Чернігову"

У Першій лізі відбувся 8-й тур у групі "Вибування". "Хуст" приймав ФК "Чергігів" і програв 2:4. Голи: Федосов (3, 15) - Диянчук (8), Шевчук (42), Безгубченко (68), Зенченко (74).

"Минай" переміг "Ворсклу" на останній доданій хвилині

В УПЛ відбувся матч 28-го туру "Ворскла" - "Минай", рахунок зустрічі 2:3. Голи: Павлюк (36), Глущенко (55) - Ременяк (74) Павлюк (80 а.), Вітенчук (100 п.).

Учень Хустського ліцею привласнював гроші, які ніби-то збирав на армію у ТікТок

18-річний учень професійного ліцею міста Хуст завів у TikTok акаунт, де розмістив емоційне відеозвернення з проханням про допомогу українській армії. Нібито для купівлі необхідних припасів і спорядження.

На Міжнародному саміті міст та регіонів Віктор Микита зустрівся з представниками Австрії

На полях другого Міжнародного саміту міст та регіонів, який цими днями проходив у Києві, провів заплановану зустріч із представниками Асоціації міст і регіонів Республіки Австрія, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Екс-начальник ТЦК Олександр Музиченко стане заступником голови Закарпатської ОДА

Екс-начальник ТЦК Олександр Музиченко стане заступником голови Закарпатської ОДА.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат