В Ужгороді відкрили регіональний офіс підтримки малого бізнесу «Зроблено в Україні»

24.05.2024 11:52 ПОДІЇ

 

Ми з радістю оголошуємо про відкриття регіонального офісу «Зроблено в Україні» у місті Ужгород, - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

- Цей офіс створений для того, щоб допомагати нашим підприємцям отримувати інформацію і практичну допомогу з написання бізнес-планів, оформлення документів на гранти та інші державні й регіональні програми підтримки.  

Тобто тут закарпатські й релоковані компанії зможуть детальніше дізнатися про ті ініціативи, які вже успішно діють на території Закарпаття та України загалом. Йдеться про:

- мікрогрант на створення або розвиток бізнесу,
- гранти для ветеранів та членів їхніх сімей на започаткування власної справи,
- гранти на розвиток переробних підприємств, створення або розвитку садівництва, ягідництва, виноградарства, тепличного господарства;
- програму пільгового кредитування «Доступні кредити 5-7-9» тощо.  

Ми завжди ставили перед собою мету – розвивати наш бізнес та підтримувати місцевих виробників. А «Зроблено в Україні» якраз і сприятиме зростанню економіки та створенню нових робочих місць у нашій області.  

Дякуємо за ініціативу і реалізацію проєкту Президенту Володимиру Зеленському та Міністерству економіки України. Розвиваємо нашу державу і край разом!  

Працює офіс за адресою м. Ужгород, вул. Новака, 45.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат