В Ужгороді стартував другий масштабний Ярмарок вакансій

24.05.2024 18:43 ПОДІЇ

 

Вже вдруге на Закарпатті проводимо масштабний і потужний Ярмарок вакансій, який цьогоріч об'єднав близько 50 компаній, - повідомляє заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

Тут присутні як місцеві, так і релоковані підприємства, котрі пропонують вигідні умови працевлаштування з гідною заробітною платою. Водночас присутній бізнес пропонує вакансії за різними напрямками: ІТ, сфера послуг, переробна промисловість, будівництво, медицина, правоохоронна діяльність тощо.

Тож цей захід став чудовою нагодою для роботодавців і тих, хто шукає роботу, поспілкуватися й налагодити важливі контакти. Найголовніше – компанії завдяки ярмарку можуть знайти потрібного фахівця, а краяни – підібрати місце працевлаштування за своєю спеціальністю.

Водночас варто наголосити, що на заході присутні й заклади освіти, котрі презентували свої виробничі спеціальності та провели майстер-класи, партнери з міжнародних організацій, які допомагають нашому регіону, підсилюючи економічну спроможність.

Вкотре переконуємося, що такий прямий контакт завжди позитивно впливає на процес працевлаштування, а Ярмарок вакансій є майданчиком, де пропонують широкий вибір вакансій, надають кар'єрні поради, підвищують обізнаність щодо тенденцій на ринку праці. Все це в результаті сприяє посиленню економічного потенціалу, наповненню бюджетів, розвитку Закарпаття та країни загалом.

Ярмарок вакансій триватиме до 16:00 за адресою м.Ужгород, вул. Л.Толстого, 12 (Драмтеатр).

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат