Напередодні професійного свята в Ужгороді відзначили працівників поліграфічного товариства

23.05.2024 23:04 ПОДІЇ

 

Напередодні Дня працівників видавництв, поліграфії та книгорозповсюдження завітали до поліграфічного товариства «РІК-У» в Ужгороді, - повідомляє заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

- Тут разом з керівником компанії Євгеном Станішевським оглянули робочі цехи, офсетні машини, устаткування для широкоформатного друку та різне цифрове обладнання, ознайомилися з процесом і етапами виготовлення продукції.

Завдяки тому, що в цехах встановлене новітнє й сучасне оснащення, фахівці тут можуть якісно та швидко друкувати як малі, так і великі наклади.

Цінуємо роботу видавництв і поліграфічних товариств, адже їхня робота – нелегка, проте необхідна навіть у сьогоднішніх умовах. Закарпатська ОВА, зокрема департамент стратегічних комунікацій, національностей та релігій, має довготривалу співпрацю з тими компаніями, котрі нині працюють на території регіону. Що важливо – після початку повномасштабного вторгнення місцеві видавці оперативно відгукнулися на прохання обласної влади і безкоштовно надрукували та розмістили на своїх рекламоносіях перші інформаційні матеріали на військову тематику.

Тож під час візиту до «РІК-У» за професійну майстерність, відповідальне ставлення до питань підтримки Сил оборони країни та з нагоди Дня працівників видавництв, поліграфії та книгорозповсюдження нагородили працівників компанії Почесними грамотами ОВА.

Дякуємо за вашу роботу та співпрацю!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат