У Хусті скасували концерт EL Kравчука через хейт від місцевих

21.04.2024 20:55 ДОЗВІЛЛЯ

На Закарпатті скасували концерт епатажного співака EL Kравчука. Артист звинуватив адміністрацію закладу в булінгу.

5 травня співак повинен був дати концерт в м. Хуст в клубі-ресторані “FoRest”. З менеджментом артиста було погоджено дату, проговорено всі умови та підтверджено концерт і навіть оплачено завдаток майже за місяць до концерту. Проте після анонсу у соцмережах організатори раптом скасували виступ.

Арт-директор закладу FoRest сповістив менеджера артиста, що нібито отримує негативні коментарі від жителів міста на адресу виконавця, “які навіть повторювати не хочеться”, однак процитував деякі з них: “Якщо цей приїде, то я більше не прийду у ваш ресторан”, “Цього п**ара тут бути не повинно”. У коментарі ЗМІ він запевнив, що немає претензій до виконавця, проте він не хотів ставити під удар репутацію закладу.

“Я вперше за 29 років своєї кар‘єри зустрічаюсь із такою грубістю, необізнаністю і несучасністю. EL Кравчук на сцені – це завжди про свободу, почуття та шоу. Так було завжди, і всі, хто мене запрошував, розуміли, як виглядає шоу головного неоромантика країни. Я відкритий до співпраці з більш сміливими організататорами”, – зазначив EL Кравчук.

zakarpattya24

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат