35-річний ужгородець задушив 23-річну киянку, яку запросив до себе в гості

15.04.2024 22:21 КРИМІНАЛ

Подія трапилася на вулиці Грушевського в Ужгороді.

15 квітня до поліції звернулася жителька Ужгорода та повідомила, що щойно їй зателефонував її брат і розповів, що вдома задушив свою гостю. На місце події прибули криміналісти ГУНП та медики, останні констатували смерть 23-річної жінки.

Поліцейські провели на місці події першочергові слідчі дії та з’ясували, що зловмисник через мережу інтернет познайомився із 23-річною жителькою Київщини та запросив її у гості.

За словами вбивці, уже в нього вдома, між ним та дівчиною виник конфлікт, у xоді якого гостя дістала травматичний пістолет та здійснила кілька пострілів в сторону чоловіка. Останній виxопив у жінки зброю та почав її душити. Коли зрозумів, що жінка втратила свідомість, зателефонував сестрі, яка й викликала поліцію.

Затриманому інкримінують умисне вбивство. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Поліцейські вже з'ясували, що зброя, з якої стріляли, була зареєстрована у встановленому законом порядку та належить потерпілій.
____________________________________________________

18 квітня пресслужба прокуратури повідомила, що фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства та обрано запобіжний захід – тримання під вартою без можливості внести заставу.

Також вияснилося, що підозрюваний під час скоєння вбивства перебував під дією наркотиків.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат