На пожежі у Солотвині загинуло 3 людей, двоє з яких - діти

04.12.2023 15:28 ПОДІЇ

4 грудня пообіді до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку у смт Солотвино Тячівського району. Про загорання рятувальників сповістили сусіди, які не на жарт перелякались, адже у будівлі мешкала родина з дітьми.

Для ліквідації на місце було залучено вогнеборців Центру безпеки громадян та фахівців ДСНС. Під час розвідки пожежі в одній з кімнат оселі вогнеборці виявили тіла чоловіка 1944 року народження та двох дітей 2017 та 2016 років народження.

Попередня причина – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення, повідомляє пресслужба ДСНС.

За повідомленням пресслужби поліції, доки працівники ДСНС ліквідовували пожежу, поліцейські опитали двох малолітніх мешканців будинку, яким вдалося вибігти з палаючого приміщення. Діти пояснили, що займання, ймовірно, розпочалося з газового обігрівача.

Під час огляду місця події правоохоронці виявили там тіла трьох загиблих: 6-річного хлопчика, 7-річної дівчинки та 79-річного чоловіка.

За фактом порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки, що спричинило загибель людей, слідчі Тячівського районного відділу поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу України.

У ході слідства поліцейські призначать експертні дослідження, за висновками яких буде встановлено всі об’єктивні обставини та причини пожежі.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат