Податківці розказали, як можна боротися з корупцією у ДФС

admin 06.03.2015 10:19 КРИМІНАЛ

Побороти корупцію в органах ДФС допоможуть дзвінки та повідомлення

Викорінити зловживання і корупцію посадових осіб територіальних органів ДФС у Закарпатській області можна в тандемі зі спеціальними підрозділами, які створені при службі, іншими правоохоронними органами та активними небайдужими громадянами.

Робота в напрямку виявлення і профілактики корупційних діянь управлінням власної безпеки Головного управління ДФС у Закарпатській області проводиться постійно, але ви, як свідомі громадяни, також можете допомогти, повідомивши про можливі факти корупційних правопорушень за номером телефону (044) 284-00-07 – сервіс «Пульс» Державної фіскальної служби, який функціонує цілодобово.

Крім цього, про неправомірні дії посадових осіб територіальних органів ДФС у Закарпатській області можна безпосередньо повідомити працівників управління власної безпеки за адресою: м. Ужгород, вул. Волошина, буд. 52 каб. 32, або зателефонувати (0312) 61-51-67. Конфіденційність гарантується.

Важливо. Наразі проходить люстраційний процес, передбачений Законом України «Про очищення влади». Перевіряються всі працівники ДФС, тож, якщо ви знаєте про факт, наприклад, неправомірного збагачення службових осіб територіальних органів ДФС у Закарпатській області, повідомляйте про це. Тільки разом ми поборемо корупцію – хворобу, яка з’їдає мрії про достойне життя громадян України та майбутніх поколінь.

admin


За матеріалами відділу комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області

ТЕГИ : Гаряча лініякорупціяПодаткова

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат