Хамство деяких водіїв ужгородських маршруток не має меж

04.12.2015 15:46 РАТУША

До редакції нашої газети звернулася мешканка Ужгорода, яка скаржиться на хамство водія однієї з ужгородських маршруток. З відповідною скаргою ужгородка звернулася і до мера Богдана Андріїва, який, як відомо, має до маршрутних перевезень безпосереднє відношення.


«Звертаюся до вас із проханням дати належну оцінку діям водія 20-го маршруту Славича (державний номер 1119, перевізник Т. Л. Войцехівська) в зв’язку з його хамським ставленням до пасажирів та до моєї мами зокрема.

25 листопада 2015 року приблизно о 14-й годині 15-ть хвилин М. А. Борисова здійснювала проїзд маршрутним таксі № 20. Заходячи в автобус, жінці притиснуло дверима автобуса руку та ногу. Водій навмисно зачинив двері, поки ще не всі пасажири повністю зайшли в салон.

Тому вона підійшла до водія і звернула на це увагу, на що отримала зневажливі, висловлені в нецензурній формі звинувачення її самої у цій ситуації.

На зауваження він почав кричати на весь салон: «Навіщо стільки розвелося пенсіонерів? Мені за вас нічого не доплачують та й взагалі не завадило би вас усіх передавити» і почав ображати жінку. Жодного слова вибачення за завдану їй травму М. А. Борисова не дочекалася, навпаки водій лаявся та продовжував принижувати всіх пенсіонерів. Таким чином, він виразив своє зневажливе ставлення до цієї жінки і загалом до всіх пасажирів похилого віку.

Мало того, що пасажирам цього маршруту доводиться терпіти щоденне хамство з боку водія Славича, тепер він уже перейшов на погрози та заподіяння шкоди здоров’ю пасажирів.

Вважаю, що такі дії водія Славича грубо порушують права пасажирів, суперечать чинному законодавству та загальнолюдським нормам поведінки. Нелюдів, подібних Славичу, не можна допускати до роботи з людьми», — йдеться у скарзі.

Наша редакція бере під контроль цю скаргу. Водіїв-хамів потрібно ставити на місце.

ТЕГИ : огляд листівГаряча лінія

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат