В Ужгороді вдев’яте пройшов міжнародний турнір із петанку "Сакура - 2015" (ФОТО)

admin 05.05.2015 10:18 ПОДІЇ

 

1-3 травня в Ужгороді відбулися масштабні міжнародні змагання з петанку – «Сакура – 2015». Це традиційний турнір, який проводиться вже вдев’яте.

Цього року участь в турнірі взяли 90 учасників із України, Росії, Білорусі, Словаччини, Угорщини, Литви, Естонії, Марокко, США, Данії та Голландії.

У перший день турніру відбулися змагання в одиночному розряді (тет-а-тет). Цей турнір проходив за підтримки спонсора напоїв торгових марок "Львівське 1715" та "Квас Тарас".
Перемогу здобув представник Литви Лінас Бурдікас. Друге місце у марокканця Брагіма Чхаїбі. Третє місце в ужгородця Івана Колодія.

Призери отримали кубки та медалі, придбані за підтримки ужгородського управління у справах культури, спорту, сім'ї та молоді. А також грошову винагороду та безліч подарунків від спонсорів.

Наступного турнірного дня відбулися змагання команд-дуплетів (по два учасники). Після попередніх п’яти кіл визначилася вісімка кращих команд, які розіграли між собою місця в елітній групі «А», решта команд змагалися ще в три тури в турнірі «Б».

В результаті перемогу в турнірі «А» здобула команда киянина Олександра Заломайкіна та Маріо Преcутті з Данії, які у фіналі здолали литовський дуплет (Роландас – Гунтарас).


Бронзові нагороди в групі «А» дісталися голландсько-словацькому дуплету Джоп Денеркамп – Петер Седлачек).


У турнірі «Б» переміг марокансько-словацький дуплет (Брагім Чхаїбі – Душан Ланчаріч).


Друге місце у команди Естонії, а третіми були литовці.

Заохочувальні призи від спонсору турніру пивоварні "Львівське" за четверте місце отримали киянин Сергій Жуковський та ужгородка Олександра Кузьма.


В останній день змагалися команди-триплети (по три гравці в команді).

В головному турнірі групи «А» перемогла російсько-литовська команда Євгеній Осокін, Настя Яковлєва та Лінас Бурдікас, які у фіналі з мінімальною перевагою (13:12) перемогли триплет ужгородця Петра Гойса, киянина Дмитра Бугая та словака Душана Ланчаріча.


Третє місце в команди з Угорщини.


У турнірі «Б» перемогу здобула команда у складі Марія Мостова (Харків), Володимир Вець (Львів) та Ян Срогочнік (Словаччина).


Друге місце у команди в складі Леоніда Брагіна (Харків), Оксани Штефаньо (Ужгород) та Йожефа Халупчика (Словаччина).

Третьою була команда у складі ужгородки Людмили Федоришиної, харків’янки Лізи Волкової та киянина Сергія Денисенка.


Prozak

admin

ТЕГИ : петанкСакура 2015Ужгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат