Склянка води як прояв жорстокості

14.03.2014 13:32 РАТУША

До редакції звернулася 77-річна ужгородка, ветеран праці Олена Іванівна. Зі сльозами на очах жінка розповіла про, здавалося б, звичайний епізод, яких чимало в наших щоденних буднях.

Минулої п’ятниці, напередодні Міжнародного жіночого дня 8 Березня, Олена Іванівна поверталася з сином зі Свалявщини. Було близько 19.00, вже сутеніло і немолода жінка захотіла пити. Саме проїжджали автомобілем повз санаторій «Квітка полонини», розповіла Олена Іванівна, тож син зупинив авто й, залишивши її в машині, вийшов із пластмасовою склянкою, аби набрати в бюветі води для матері.

Але випити води жінці не довелося. На чергову на вході не діяли жодні аргументи, аби дозволити набрати склянку води для матері. Чергова вимагала показати санаторну книжку, якої в них не було. Син повернувся з порожньою склянкою.

Олена Іванівна каже, що було би не так прикро, якби та принциповість чергової не була вибірковою, адже вона бачила, як воду з бювета виносили каністрами, пляшками, напакувавши ними сумки. Зі сльозами в голосі жінка міркувала: «Кожен громадянин має обов’язки, зокрема на робочому місці, це зрозуміло. Але ж кожен має право — як і обов’язок — бути також елементарно людяним!»

ТЕГИ : огляд листів

Коментарі :


29.03.2014 06:32 Правий сектор

Сцуки! От кого треба люструвати. Гнобителі народа


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат