Податкова нагадала закарпатцям, що треба розрахуватися за виноград і фрукти

admin 20.05.2014 11:10 СОЦІО

Подавайте вчасно розрахунок суми збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства - ДПІ у м.Ужгороді.

Платниками збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства є суб'єкти підприємницької діяльності незалежно від форм власності та підпорядку­вання, які реалізують в оптово-роздрібній торговельній мережі та мережі громадського харчування алкогольні напої та пиво.

Кількість платників збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства, що є на обліку ДПІ у м.Ужгороді на сьогоднішній день – майже 300 суб'єктів господарювання, з них 84-юридичні особи, а 215 це фізичні особи підприємці, всі вони разом сплатили до бюджету понад 2 млн. 167 тис. гривень.
Такі платники подають щомісяця упродовж 20 кален­дарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного місяця, здійснюють розрахунок суми збору. Йо­го подають у контролюючий орган за місцем перебуван­ня платника на податковому обліку.

Звертаємо увагу, що розрахунок суми збору ва розви­ток виноградарства, садівництва і хмелярства слід по­давати незалежно від наявності у платника об'єкта опо­даткування.
Тобто суб'єкт господарювання, який отримав ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, але діяльність з продажу алкогольних напоїв з моменту от­римання ліцензії не здійснював; повинен подавати роз­рахунок суми збору.

admin


За матеріалами інформаційно-комунікаційного сектору ДПІ у м.Ужгороді

ТЕГИ : ПодатковаМіндоходів

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат