2 мільйони гривень віддадуть 3 тисячі закарпатців податковій

admin 05.04.2013 11:18 СОЦІО

Майже 3 тисячі закарпатців вже задекларували свої доходи, і сплатять до місцевих бюджетів 2 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб.


У поданих деклараціях 320 громадян задекларували отриману у 2012 році спадщину та подарунки, 204 - доходи від продажу рухомого та нерухомого майна. У 51-ій декларації відображено отримані доходи від здачі в найм власного нерухомого майна. Четверо краян показали доходи від продажу цінних паперів та корпоративних прав.

Більшість декларацій подано на податкову знижку з метою повернення частини сплаченого протягом 2012 року податку. За поданими двома тисячами таких декларацій громадяни отримають понад 2 млн. грн.
Найчастіше право на податкову знижку використовують ті, хто оплачував навчання у вищих навчальних закладах -   понад 1800 випадків.   Витрати на довгострокове страхування життя задекларували 111 громадян. У 59 випадках громадяни відобразили понесені витрати на сплату відсотків за іпотечним кредитом, у 13   - благодійні внески, у 3 - оплату допоміжних репродуктивних технологій.
Для використання права на податкову знижку за 2012 рік декларацію про доходи можна   подати до кінця 2013 року.
А ті, громадяни, які зобов’язані   задекларувати свої доходи, мають для цього ще 25 днів - до першого травня   2013 року.

admin


За матеріалами управління оподаткування фізичних осіб ДПС у Закарпатській області

ТЕГИ : ПодатковаЗакарпаттядекларація про доходи

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат