Податківці надали ужгородцям 4800 телефонних консультацій

admin 06.11.2013 09:59 СОЦІО

Фахівці Центру обслуговування платників ДПІ у м.Ужгороді ГУ Міндоходів у Закарпатській області активно працюють та надають велику кількість адміністративних, консультаційних та інших послуг платникам податків.


Найбільш «популярною послугою» у центрі обслуговування платників є отримання консультації із податкового законодавства. Лише протягом січня-жовтня за консультаціями звернулось понад 10000 платників податків: по телефону фахівцями ДПІ у м.Ужгороді надано близько 4800 консультацій, решта (5225) – це усні та письмові консультації та роз»яснення. Найбільше запитань та уточнень у платників податків виникає по місцевим податкам   та ресурсним платежам (що становить понад 35% із загальної кількості наданих консультацій), по податку на доходи фізичних осіб, (близько 26%), а також часто запитують по податку на прибуток (8%), менше запитують у фахівців по податку на додану вартість (5,6%), акцизному податку (1,2%), застосуванню фінансових санкцій (понад 2%), решта питань (майже 17%) стосувалися інших сфер податкового законодавства.

Часто звертаються до ЦОП за видачею облікових карток платника податків ("ідентифікаційного номера") та внесення відповідного запису до паспорту громадянина у разі відмови від реєстраційного номера через релігійні переконання. Протягом січня-жовтня   цього року майже 3000 громадян звернулися за отриманням цієї послуги до центру обслуговування платників податків.

У цілому на сьогодні платники податків мають можливість отримати в ЦОП ДПІ у м.Ужгороді ГУ Міндоходів у Закарпатській області більше 30 видів безкоштовних адміністративних послуг. Затребуваними сервісами серед платників є також видача свідоцтва платника єдиного податку з початку року видано більше 400, довідки про відсутність заборгованості зі сплати податків і зборів   видано понад 510 довідок.
Загалом із початку цього року адміністративними послугами центру обслуговування платників   ДПІ у м.Ужгороді   скористалися більше 15 тисяч громадян.

Нагадуємо, що центр обслуговування платників працює:
понеділок-середа-п'ятниця з 9.00 год. до 18.00 год.,
вівторок-четвер з 9.00 год. до 20.00год.,
субота з 9.00 год. до 16.00 год., тел.: 61-71-25.,44-17-13.

admin


За матеріалами ДПІ в м. Ужгороді

ТЕГИ : Податкова

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат