Бібліотека також влаштувала День Ужгорода

admin 03.10.2013 09:33 ДОЗВІЛЛЯ

Цими днями наше місто   святкувало 1120 річницю. Бібліотека-філія №2 (вул.8-го березня,19), як культурно-освітній заклад   не була осторонь цих святкувань.  


Протягом тижня насичена програма заходів   припала до душі не лише користувачам книгозбірні, а й багатьом   мешканцям мікрорайону.
Так,   24 вересня бібліотечний десант завітав до НВК   «Пролісок» де разом з учнями 1-2 кл. мандрували в краєзнавчому диліжансі «Тисячолітнім містом».
Про «Ужгород: дні і роки - історії кроки» познайомила відвідувачів бібліотеки ретроспективна виставка. Але справжнє дійство відбувалося 27 вересня. Адже наше місто – то велика і дружня родина, це наші славні земляки: вчителі, письменники, інженери, лікарі, підприємці, домогосподарки, комунальники та працівники культури, які живуть і трудяться   у місті. А почалося все з турніру   з міні-футболу та волейболу серед юнаків та дівчат, який допомогли організувати працівники центру «Спорт для всіх» (директор центру –С.Ю. Шпонтак ).   «З Днем народження, Ужгороде!»   з такими слова відкрилася культурно-розважальна програма, яка проходила на майданчику на розі вулиць 8 Березня та Грушевського. Ужгородців розважали працівники бібліотеки та численні   юні артисти. Це вихованці ДНЗ «Дивосвіт», НВК «Престиж», самодіяльні колективи угорськомовної гімназії ім. Другетів.   Припали до душі виступи Владислава Товтина та Олександра Садварі   та співачки музичної студії «Ремікс». Незабутнім був і виступ учасника «Голосу країни» Віктора Папа.

admin


За матеріалами Ужгородської міськради

ТЕГИ : День Ужгородабібліотека

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат