Мукачівці спілкуються з податковою через електронну пошту

admin 02.08.2013 11:41 СОЦІО

Від початку року через Інтернет прозвітували 98% платників податку на додану вартість. Серед усіх суб’єктів господарювання – це найвищий показник. Разом з тим ця категорія платників не тільки в Мукачівському районі, а й загалом на Закарпатті при поданні звітів найчастіше користується засобами   телекомунікаційного зв'язку.

Фахівці Міндоходів Мукачівської ОДПІ зазначають, що кількість платників податків, які подають звітність в електронному вигляді з кожним роком зростає. Так, протягом останніх шести місяців через мережу Інтернет подали декларації 63% платників податку на прибуток та 55% фізичних осіб – підприємців, які обрали спрощену систему оподаткування. Також, у червні цього року було укладено 184 договори про визнання електронних звітних документів, з яких 63 – із юридичними особами, 95 – з приватними підприємцями та 26 – з громадянами.

Нагадуємо, що звітувати в електронному вигляді можуть платники податків, котрі є власниками електронного цифрового підпису, який вони можуть отримати у регіональному підрозділі акредитованого Центру сертифікації електронних ключів.

Такий   підпис   використовується   фізичними   та юридичними   особами для ідентифікації підписувача та підтвердження   цілісності   даних   в електронній формі.

Наголошуємо, у Центрі обслуговування платників податків Мукачівської ОДПІ проводиться запис охочих отримати ключі електронного цифрового підпису безпосередньо в Мукачеві. За довідковою інформацією платники можуть звернутися до зазначеного центру за адресою м. Мукачеве, вул. Горького, 21а або зателефонувавши за номером (03131) 2-22-12, 2-12-60.

admin


За матеріалами Мукачівської ОДПІ

ТЕГИ : ПодатковаМукачево

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат