Податківці відібрали у закарпатців речей на 19 мільйонів гривень

admin 31.07.2013 10:20 КРИМІНАЛ

У Закарпатті виявлено 70 фактів правопорушень податкового законодавства.


Саме така кількість кримінальних правопорушень за перше півріччя 2013 року зареєстрована слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ Міндоходів. Тридцять шість із загальної кількості внесених до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомостей пов’язані з ухилення від сплати податків.

Фахівці Міндоходів виявили вісім порушень, вчинених у сфері державних закупівель, по яких встановлено 1,4 млн. грн. збитків. До бюджету відшкодовано майже 1 млн. грн. і на 137 тис. грн. накладено майнових арештів.

З початку 2013 року оперативним управлінням виявлено три кримінальні правопорушення, пов’язані з використанням новітніх технологій   та легалізацією доходів, одержаних злочинним шляхом.

Протягом останніх шести місяців із незаконного обігу було вилучено товарно–матеріальних цінностей вартістю понад 19 млн. грн., з яких   підакцизної продукції на 2,5 млн. грн.,   а також припинено діяльність одного підпільного алкогольного цеху.

Загалом за участі підрозділів оперативного управління ГУ Міндоходів краю за І півріччя цього року до бюджету спрямовано 9 млн. грн.

admin


За матеріалами Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

ТЕГИ : МіндоходівПодатковаЗакарпаття

Коментарі :


03.08.2013 23:15 беркут

а де Ваші вилучені кошти з лівої горілки, яку фурами в область завозять ваші податківці Сеня і Пачкал? чом про то нич непишете? херню для селян пишете, продажні шкури.


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат