Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 1940, 20

У виконкомі обіцяють допомогти військовим на Сході...

...а також хваляться, що найоперативніше у країні оприлюднюють свої рішення.

«Маршрутні» графіки змінили, але не продовжили

Як ми вже повідомляли, з 1 червня громадський транспорт курсує містом згідно з літнім графіком. Однак досі на автобусних зупинках відсутні нові розклади руху маршруток, тому наразі ознайомитися з ними можна хіба що на офіційному сайті Ужгородської міської ради.

Ужгородські освітяни уклали угоду про спів-працю з поляками

Товариство «Баладгора» (голова товариства Мажена Онишканич), що діє в польському селі Мокре, днями в Ужгороді підписало кілька угод про співпрацю з управлінням освіти Ужгородської міської ради, з Ужгородським міським осередком Всеукраїнського громадського товариства «Бойківщина ХХІ ст.» (голова товариства Галина Ігнацевич), із Ужгородською спеціалізованою ЗОШ № 5 із поглибленим вивченням іноземних мов, Ужгородською ЗОШ № 6 ім. В. С. Гренджі-Донського.

На літні тераси виписано штрафів на понад 34 тис. грн.

За неправомірне розміщення своїх терас їхні власники виплатять загалом близько 35 тис. грн. штрафів. На останній адмінкомісії за 20 адмінпротоколами, складеними за роботу терас без відповідного дозволу, були виписані максимальні штрафи, по 1700 грн. Частину вже сплачено.

Іван Бушко: Я готовий підтримати розпуск Верховної Ради

Депутати Верховної Ради – єдині, хто пережив   Майдан, на відміну від колишнього президента, уряду і навіть губернаторів. Чи настав їх час поступитися місцем новим обранцям або нинішній депутатський корпус переживе і чергового президента? Про це в розмові з народним депутатом від Закарпаття Іваном Бушком.

Вибори Президента України виграв… Медведчук

Україна отримала п’ятого президента. Інавгурація Петра Порошенка пройшла не без скандалів. Дверима його не вдарило, як це було з Януковичем, але стався інший прикрий випадок — солдатик з почесної варти зомлів саме в той момент, коли Порошенко проходив повз нього. Але не варто зараз ворожити, що це за знак. Це не так важливо.

Лунченка на посаді губернатора   Закарпаття замінить Пацкан

Найближчим часом новообраний президент Порошенко почне розставляти своїх адміністраторів у областях.   Великі сподівання на посаду закарпатського губернатора були у Балог. Сам Віктор мріяв стати міністром об’єднаного міліцейсько-емчеесного міністерства, а на посаду губернатора протиснути когось із клану. Однак в оточенні Порошенка багато політиків, які Балогу просто на нюх не переносять.

Близько 60 гральних закладів   виявили й закрили правоохоронці

З початку року припинено діяльність 59 гральних закладів, зокрема 51 букмекерських контор, 6 залів гральних автоматів, двох інтерактивних клубів. Про це днями повідомив начальник УДСБЕЗ УМВС України в Закарпатській області, полковник міліції Іван Пеняк.

Частина Громадської ради у вівторок висловила недовіру Щадею

У вівторок 62 зі 100 членів Громадської ради зібралися о 16.00
у великій залі мерії, аби розглянути 15 робочих питань, попередньо оприлюднених у Facebook.

Маршрутне таксі: вища плата за... гіршу якість

Як відомо, на початку червня подорожчав проїзд у закарпатських маршрутках міжміського сполучення. Відтепер проїзд до сусіднього Мукачева 20 грн., до Хуста 40 грн. Вочевидь, подорожчання проїзду в міському транспорті неодмінно буде і в обласному центрі.

Ужгородські вулиці ремонтують   «на бороду», а завдяки благодійникам світять ліхтарі   й функціонують

На виконкомі в середу прозвучало зізнання, що останні кілька місяців міська рада співпрацює з підприємствами, які проводять благоустрій міста, в борг. При цьому кошти на рахунку міськради (це близько 50 млн. грн.) є, однак Держказначейство їх гальмує.

Чи буде мати владу   Порошенко і що загребе в Закарпатті Балога

Центральна виборча комісія визнала Петра Порошенка обраним Президентом України на дострокових виборах 25 травня.

Україна втрачає Схід

Події цього тижня на Cході України підводять до недоброго висновку: ми втрачаємо Схід. Наші силовики ще намагаються імітувати якусь активність, доповідаючи по якісь успішні спецоперації, але насправді Донецька та Луганська області вже перебувають під владою бойовиків-терористів.

Схід щиро плакав, коли закарпатські міліціонери поверталися додому

Понад два десятки працівників патрульно-постової служби Закарпаття на чолі з заступником начальника управління громадської безпеки УМВС області, підполковником міліції Романом Усом першими поїхали на Схід України захищати правопорядок і мирне життя тамтешніх українців, вони перебували там із 28 квітня по 1 червня.

Як побороти лісову мафію?

Після революційних подій активісти дедалі частіше звертають увагу на найкорумпованіший і найкримінальніший сектор Закарпаття — лісову мафію. Час від часу з’являються публікації про те, що в області стрімко зростають несанкціоновані вирубування лісу. Ліси Закарпаття просто зникають. Скоро закарпатцям не буде куди ходити по гриби та ягоди.

В Ужгороді з’явився меморіал   закарпатському журналістові   Михайлові Бабидоричу

Сьогодні це перший пам’ятник мас-медійникам області, відкритий за часів незалежності. Його відкрили 6 червня в День журналіста з ініціативи Медіа-центру й відділення журналістики УжНУ. Автором меморіалу є Михайло Белень, заслужений художник України, скульптор, доктор мистецтвознавства.

Майже 200 переселенців   із Криму та 20 зі Сходу обрали Закарпаття новим домом

199 переселенців із АР Крим, із яких 150 цивільних і 49 військовослужбовців із сім’ями, оселилися в Закарпатті. Про це під час селекторної наради повідомив заступник губернатор Михайло Рівіс, посилаючись на дані обласного штабу з питань розміщення переселенців, які прибувають на територію краю.

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат