Сонцезахисні креми для обличчя: щит, що не пропустить згубні промені



Багато хто нехтує використанням кремів з SPF. Але це може призвести до погіршення здоров'я, не кажучи вже про стан шкіри. Причому будь-якої пори року перед виходом на вулицю необхідно використовувати сонцезахисний крем для обличчя. У каталогах кращих сучасних виробників ви знайдете різні види цього цінного продукту. У гідному асортименті такі креми представлені в інтернет-магазині компанії Mmeri. Це продукція топових виробників, пропонована на вигідних для покупців умовах.

Що собою являє та як діє сонцезахисний крем для обличчя?

Завдяки наявності в таких доглядових засобах SPF фільтрів, вони забезпечують протистояння шкідливій дії сонячних променів. Відсутність такого захисту може призвести до опіків, зморшок, пігментації, новоутворень, зокрема онкологічних. Щоб уникнути цих проблем, важливо правильно вибрати й купити сонцезахисний крем для обличчя. В Україні це найзручніше зробити, скориставшись пропозиціями інтернет-магазину компанії Mmeri. Тут ви знайдете такі засоби з SPF, виготовлені з натуральних інгредієнтів. Вони здійснюють ефективний захист і навіть відновлення шкіри.

Переваги кремів від Mmeri

Такі засоби сьогодні пропонуються в дуже багатьох торгових точках. Але саме в цьому магазині представлені сонцезахисні креми з натуральним складом, без спирту, з ніжним або повністю відсутнім ароматом. Вони забезпечують ефективне зволоження шкіри, захист її ліпідного шару, протистояння вільним радикалам.

Рекомендації щодо вибору

Надійність захисту від сонячного ультрафіолету залежить від того, наскільки правильно ви зуміли вибрати сонцезахисний крем для обличчя. На сайті компанії Mmeri ви знайдете гарантовано якісні, безпечні, ефективні засоби такого типу. А досвідчені консультанти допоможуть підібрати оптимальний варіант крему.

Вибір за рівнем SPF

Якісний продукт такого типу неодмінно тестується, щоб визначити ступінь протистояння сонячному ультрафіолету. За отриманим результатом встановлюється маркування. Рівень SPF 50 і більше вказує на високий рівень захисних властивостей конкретного засобу. Щоб продовжити дію сонцезахисних фільтрів, потрібно наносити крем через кожні 2 години, а також після купання й інтенсивних фізичних навантажень, які призводять до рясного потовиділення. Що довше ви перебуваєте на сонці, то вищим має бути рівень SPF використовуваного засобу. Особливо важливо це для тих, у кого світла чутлива шкіра.

Вибір за текстурою крему

У згаданому вище інтернет-магазині сонцезахисний крем для обличчя замовити онлайн можна на будь-який смак за типом текстури. Кожен формат має свої особливості:

  • крем рекомендується насамперед для сухої шкіри обличчя;

  • гель підходить для частин тіла з волосяним покривом;

  • твердий стік зручний для нанесення кругом вуст і очей 

  • спрей легше й швидше наноситься на шкіру дитини.

Вибір за типом фільтра

Як фільтр у таких кремах можуть використовуватися фізичні й хімічні компоненти. Перші у вигляді мінералів діоксиду титану й оксиду цинку відштовхують ультрафіолетові промені. А хімічні — навпаки поглинають промені, не допускаючи їхньої шкідливої дії на шкіру. У такі креми входять октизалат, гомосалат, оксибензон та інші аналогічні речовини. Причому сучасні їхні варіанти забезпечують не тільки максимальний захист від УФ променів, а й ефективний догляд за шкірою. Завдяки цьому вона рясно зволожується, набуває оптимального PH.

Рекомендуємо вам якісні сонцезахисні креми для обличчя купити недорого з доставкою по Україні на сайті інтернет-магазину компанії Mmeri. Ці засоби забезпечать свіжість, молодість і здоров'я вашої шкіри. 




admin

ТЕГИ : креми

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат