Що лікує дерматолог



Стреси, погана екологія, незбалансоване харчування призводять до виникнення маси проблем, тож люди вимушені звертатися за допомогою до різних фахівців. Серед них і  спеціаліст дерматолог, до якого можна записатися на будь-який день і час в Медичний центр здоров’я.

Дерматолог здійснює діагностику та лікування, а також обирає профілактичні заходи для запобігання розвитку захворювань шкіри, волосся та нігтів. З якими питаннями можна звернутися до дерматолога?

  1. Дерматологічні захворювання шкіри – акне, екзема, псоріаз, атопічний дерматит, дерматомікоз (грибкові інфекції), дерматит (запалення шкіри) та інші.
  2. Розпізнавання та лікування різних типів родимок і пухлин. Дерматолог допоможе виявити пухлини, які можуть бути злоякісними (рак шкіри) або доброякісними новоутвореннями.
  3. Проблеми з волоссям і нігтями. Дерматолог лікує захворювання волосся, такі як лупа, алопеція (випадіння волосся) та інші. Він також допомагає вирішити проблеми, що впливають на стан нігтів, наприклад, грибкові інфекції.
  4. Проведення дерматологічних процедур – лікування акне, хірургічне видалення пухлин, видалення родимок або папілом, лазерна терапія для видалення рубців, вугрових слідів, пігментації і т. д.
  5. Профілактичні огляди – регулярні відвідини дерматолога можуть допомогти вчасно виявити патології та є профілактикою розвитку захворювань шкіри, волосся і нігтів.

Загалом, дерматолог допомагає зберегти здоров'я шкіри. Він знає, як вирішити різноманітні питання, пов'язані з цим органом. Якщо у вас є проблеми зі шкірою, волоссям чи нігтями, або маєте сумніви стосовно певних пухлин і родимок, зверніться до дерматолога, щоб отримати професійну консультацію та лікування.

Проблеми волосся, які лікує дерматолог

Насправді таких хвороб чимало, та найчастіше мова йде про лупу. Це хронічне захворювання, яке характеризується відшаровуванням сухої шкіри або жирного нальоту на шкірі голови. Щоб його вилікувати, дерматолог може порекомендувати протизапальні шампуні, лосьйони або креми. Куди складніше буде позбавитися алопеції, тобто облисіння. Процес може передбачати не лише приймання ліків, а й ін’єкції чи, наприклад, лазерну терапію.

Що ж призводить до випадіння волосся? Це можуть бути грибкові інфекції. Щоб від них позбутися, знадобляться спеціальні шампуні, креми чи таблетки. Лосьйони для захисту та таблетки призначають для лікування різноманітних пошкоджень волосся, та проблеми з його ростом вирішити не так просто. Мова може йти про надмірний ріст волосся (гіпертрихоз), недостатній ріст волосся (гіпотрихоз) чи його аномальне розміщення.

Дерматолог – фахівець, який знає, як лікувати псоріаз, дерматити й дерматози, а також інші стани, які впливають на здоров'я шкіри голови й волосся. Якщо маєте проблему, зверніться до фахівця! Він зможе провести обстеження і підібрати найбільш ефективний метод лікування відповідно до конкретної ситуації.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат