У боротьбі   мешканців гуртожитку   на Джамбула, 50 крапку має поставити суд

20.06.2014 11:36 РАТУША

Люди попереджають: ситуація може вийти з-під контролю.


ТОВ «Патент», яке свого часу цинічно наклало лапу на будівлю гуртожитку, подало позов до Господарського суду про визнання протиправним та скасування рішення Ужгородської міської ради про передачу гуртожитку у комунальну власність міста.

Мешканці будинку в судовому процесі виступають як третя сторона. Одне засідання суду вже відбулося, друге призначене на 25 червня. Як повідомляють мешканці, «голова суду є у близьких дружніх чи то навіть родинних стосунках із позивачем, чим, швидше за все, пояснюється та швидкість, із якою відбувається розгляд судової справи. Також у близькому дружньому колі цих «вершителів Феміди» є призначені нею колегіальні судді».

З огляду на це люди вбачають 100-відсоткову ймовірність того, що рішення міської ради буде скасоване, а отже правда залишиться на боці «того, в кого більше прав», адже є відомості, що вже зроблені фіктивні документи на користь власників.

Чимало людей перебувають на межі відчаю, визнаючи, що у разі чергового програшу вони «за себе не ручаються». «Ми на досвіді знаємо, що вірити вже нема кому, тому ситуація може вийти з-під контролю. Ми лише боремося за свої права мати своє власне житло», — зізнаються люди й закликають не бути байдужими до їхньої ситуації активістів, депутатів, політичні сили, які сьогодні прагнуть оновити країну, в якій ми живемо, і зробити Україну правовою державою.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат