Чому правоохоронці зволікають зі слідством стосовно корупційних діянь «червоного директора» Гісема

20.01.2024 11:09 ПОЛІТИКА

Країна попри війну захлинається в корупції. Захід вже відкрито нам погрожує припинити фінансову допомогу, якщо ми не почнемо масштабну боротьбу з корупцією. Крадуть мільярди бюджетних коштів. Більшість з крадених корупціонерами коштів – кошти, які мають йти на підтримку нашої армії.

Окремі журналісти викривають корупціонерів. Але держава замість того щоб підтримати журналістів, починає з ними війну. Чого варта історія з журналістами «Бігус». Вони зробили десятки сенсаційних матеріалів з викриття корупціонерів, а цього тижня на них наїхали за те: що було оприлюднено відео, на якому телеоператори «Бігуса» курять марихуану.

Звичайно ж, керівництво «Бігус» вже заявило: що операторів буде звільнено. Але виникає інше питання: хто дав команду за ними стежити? Чому влада бореться з тими, хто викриває корупцію?

Ну кілька слів про Закарпаття. Ще в серпні минулого року НАБУ та СБУ провели обшуки у директора коньячного заводу Гісема. Обшуки були не через виявлення портретів путіна і не через те, що Гісем часто давав інтерв’ю в російській пресі і вихваляв путіна та медвєдєва. Обушки були, бо структури Гісема замішані у відмиванні коштів Рівненської атомної станції.

І де результат? А немає. Ось що з цього приводу написав журналіст та громадський діяч Павло Федака:

«Правоохоронні органи Закарпаття доволі успішно «доять» номінанта рейтингу «Топ 100 впливові люди Закарпаття -2023», любителя портретів путіна,   директора Ужгородського коньячного заводу Володимира Гісема.

Останній прославився цитатами в росзмі на кшталт «…россия уже выиграла свой Сталинград … и скоро выиграет Третью мировую войну»,   «вы в россии ещё назовете путина с медведевым   Мининым и Пожарским».

Після серпневих обшуків на структурах повʼязаних з Гісемом на території України та Словаччини та їх публічного висвітлення – незвична тиша, ми не чуємо про оголошення підозр. «Червоний директор» для вирішення своїх проблем під час візиту Президента України до Закарпатської області намагався зустрітися з очільником Офісу Президента Андрієм Єрмаком, але йому було відмовлено в аудієнції в доволі некоректній формі.

Нам відомі особи прокурорів та слідчих які допомагають «Гісему» вивести з під удару активи, які можуть бути конфісковані на користь воюючої України. Я хочу, щоб ви нешановні зрозуміли, що ви допомагаєте не Гісему, ви допомагаєте путіну нищити державу, інтереси якої б мали захищати .П’ята колона кремля має бути знешкоджена на території Закарпаття».

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат