Балогу звинуватили у колаборації

04.02.2023 10:40 ПОЛІТИКА

Одіозний нардеп Віктор Балога, якого звинувачують у грі на користь росії, у 2017 році публічно закликав домовлятися з путіним, і віддати окупований Донбас. У своїх дописах у соцмережах він закликав провести референдуми та «відпустити» Донбас, який, на його думку, «ментально інший».

Проросійські тези одразу ж транслювалися у російських ЗМІ для просування наративу про те, що в Україні нібито є депутати та лідери думок, які вважають, що Донбас потрібно віддати.

Що це, якщо не державна зрада? Згадайте тисячі воїнів, котрі загинули за нашу незалежність, а потім прочитайте про «відпустити Донбас» й усвідомте іншу реальність. Іншу реальність, у якій «російська консерва» живе серед нас за наші податки й продовжує працювати на росію!

За такі дії необхідно позбавляти мандата та виписувати держзраду, вважає політичний експерт Олексій Голобуцький. Про це він пише на своїй сторінці у Facebook з посиланням на відео інтерв’ю Віктора Балоги.

«Балога запропонував домовлятися з Путіним: це позбавлення мандату та держзрада. Пишуть, ряд проросійських нардепів із «дубайського котла» здали свої мандати. Але скільки ще таких «консерв» сидить у ВР... Натрапив на таке відео. Колишній «хазяїн Закарпаття», Балога, близький друг Медведчука, запропонував домовлятися з Путіним. Якби він був президентом України, так би і зробив», — зазначає Голобуцький.

За словами Голобуцького, після того, як він підняв старі дописи з соцмереж Балоги, то побачив під- стави для звинувачень у держзраді та позбавлення мандата.

«Майже рік війни. Десятки тисяч убитих, закатованих, зґвалтованих громадян України. Нардеп Балога хоче домовлятися з Путіним. Підняв його старі дописи. А там — тупо все. Немає лише фотки паспорта громадянина РФ. Тут вам і пропозиція від Балоги провести референдум на Донбасі, і «дати окупованим територіям пожити 15 років», та багато чого іншого. Наскільки мені відомо, публічні заклики від’єднати території України підпадають під держзраду, не кажучи вже про позбавлення мандата», — пише Голобуцький.

Експерт зазначає, що багаторічну позицію Балоги можна було би списати на недалекоглядність, якби не дружба з Медведчуком, не посада в уряді за президентства Януковича, і якби не роздування дипломатичних конфліктів на Закарпатті.

Коментарі :


04.02.2023 18:01 vvv

Балога за владне крісло і матір рідну запродасть.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат