Знесло дах

15.10.2022 12:21 ПОЛІТИКА

Путіну знесло дах. Це вже остаточно. Сталося так, що на гордості росії та її фюрера — Кримському мосту — стався вибух. Бабахнуло потужно. Знесло навіть трохи проїжджої частини. Горіли залізничні вагони і загинуло три людини. Рух мостом було обмежено. Українці добре знають, яке значення для кремля має цей міст і давно хотіли, щоб його підірвали. І ось частково це сталося.

Але питання досі залишилися. У нас кажуть, що росіяни самі підірвали міст, бо це розбірки між силовиками. А в кремлі вже відрапортували, що міст таки підірвали українські спецслужби.

Путін вдавав із себе розлюченого і верещав зі всіх трибун та екранів, що буде страшна помста.

Помста таки була. 10 жовтня десятки ракет полетіли в бік України. Крім того, було пущено десятки дронів-камікадзе, які надав росії Іран. Наші сили ППО зробили все, що могли, і збили частину цих ракет та дронів. Однак значна частина з них таки влучила в об’єкти інфраструктури. Без електропостачання залишилися багато областей. Наша влада повідомила, що фактично було знищено 30 відсотків нашої енергетичної інфраструктури. Влада закликала українців готуватися до важкої зими. Вже зараз почалися віялові відключення електроенергії. Постраждав навіть сусідній із нами Львів, де мер Садовий закликав містян готуватися зимувати з умовах надзвичайного стану, шукати десь дрова та буржуйки.

Закарпатська область одна з небагатьох областей, яка не була атакована росіянами. Однак і в нас вже почалися відключення електроенергії, бо ми в одній енергетичній системі. На нас чекає важка зима.

Ракетний удар був нанесений не лише по інфраструктурним об’єктам. Багато ракет упало на житлові будинки та на людні місця. Ворог спеціально гатив по автомобільним дорогам у час, коли українці добиралися на роботу. Загинули невинні люди, зруйновано історичні будівлі, навчальні заклади, музеї…

Усе це вкотре свідчить про те, що росія є країною-терористом. Адже під час ракетного удару не було жодного попадання по військовим об’єктам, військовій структурі України шкоди не було завдано. Тобто путін дав команду спрямувати весь удар проти цивільного населення України.

До честі українців, ми пережили цей армагедон із честю. Так, це жахливо і страшно, але українці вже нічого не бояться, а просто росте лють і ненависть не лише до головної російської свинособаки путіна, але й до всього російського.

У самій же росії не було жодного співчуття до загиблих українців. Там усі раділи тому, що пролилася невинна кров українців, і закликали владу бомбити Україну щодня і винищити всіх українців.

Що ж насправді означають ті масовані ракетні удари по Україні. Означають вони те, що в путіна агонія. Його зненавидів весь світ. ООН не визнала анексії росією наших територій. У кремлі відчай, і там ображені шизофреніки готові підірвати весь світ. Але, як кажуть експерти, вже й підривати нема чим. А США дали зрозуміти шизофренікам, що навіть якщо буде нанесено тактичний ядерний удар по Україні, то путіна знищать фізично. А це лайно за своє життя боїться.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат