Путін чекає на Трампа

07.10.2022 10:31 ПОЛІТИКА

Ми йдемо в наступ. У нас багато жертв, але ми не зупиняємося. Лише на Херсонщині від початку жовтня нам вдалося звільнити понад 400 квадратних кілометрів своєї території. Ми очистили від орків Харківщину, звільнили частину Донеччини і почали наступ на Луганщині.

І нас не зупиняє те, що путін вже підписав указ про привласнення українських земель. Той диктатор думав, що ми злякаємося. Він казав, що вшкварить ядерною бомбою по Україні, якщо ми не вийдемо з тих областей, які собі привласнила росія. Але нам не страшно. Це наша земля.

У кремлі вже навіть видали указ про привласнення найбільшої атомної станції в Європі — Запорізької АЕС. Путін розпорядився передати її росатому. Мало того, що свинособаки загарбали найродючіші наші землі, то вони ще й хочуть прибрати до своїх брудних рук всю нашу індустрію та енергетику.

Чого ще можна чекати від російських фашистів? Та нічого. У них вже немає чим воювати. Ті сотні тисяч мобілізованих росіян навіть не мають що одягнути. Для них немає зброї.

У самій росії почалися чвари, всі шишки сиплються на міністра оборони шойгу. Потрібно ж знайти у невдачах цапа-відбувайла.

А експерти-аналітики кажуть, що в самому кремлі вже надія залишилася лише на… Трампа.

Зараз США надає нам величезну допомогу. У нас краще, ніж у росіян озброєння, наші військові мають що їсти і добре одягнені. Перемогу у війнах забезпечує добрий тил. І у нас він кращий, бо з нами США та ряд країн Європи. Однак у росії наразі сподіваються, що вже незабаром на найближчих виборах до сенату США перемогу здобудуть республіканці Трампа, а потім і сам Трамп повернеться на посаду президента. Вже зараз у Трампа та його оточення риторика така, що Україна повинна поступитися частиною своїх територій росії і тоді настане мир.

Більше того, в оточенні Трампа є і один із найбагатших людей світу — Ілон Маск. І той також заявив, що ми повинні поступитися росіянам Кримом і ще деякими територіями, на яких проживає російськомовне населення. І це при тому, що ще зовсім недавно Маск говорив про підтримку України, і навіть надав нам деяке важливе обладнання для інтернету.

Тому росія наразі намагатиметься чинити опір і затягувати час. Путін чекатиме на Трампа. Вже зараз американські військові експерти кажуть, що Україні потрібно і надалі атакувати і повернути захоплені території на півдні України ще до зими. Чи це реально? Цілком. Адже ми бачимо, що скажені російські пси вже міняють тактику і знову повертаються до терору. Ракетами знищуються не військові об’єкти, а комунальна інфраструктура та житлові будинки. Але нас не зупинити. Ми повертаємо своє.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат