На Закарпатті через значні опади підтоплено дороги та сільгоспугіддя

02.12.2023 12:54 ПОДІЇ

Сьогодні в другій половині дня очікуються сильні опади особливо у гірських та передгірних районах, що призведе до ще серйозніших наслідків.

Станом на 10:30 2 грудня підтоплено   260 Га сільськогосподарських угідь у селах Дюла, Кам'янське та Сільце Берегівського району.

Також підтоплено два автошляхи місцевого значення: між с. Чорнотисово та с. Холмовець (протяжність орієнтовно 300 м висотою 10-15 см, проїзд можливий) та між с. В. Ком’яти та с. Шаланки (протяжність орієнтовно 100 м висотою 10-15 см, проїзд можливий).

Наразі підрозділи ДСНС та місцеві пожежні команди відкачують воду у Тячівському районі: тут підтоплено 8 дворогосподарств в с.Тячівські Лази та одне підвальне приміщення житлового будинку в с. Кричово. Працюють над відкачкою води й рятувальники Сваляви та Ужгорода - через підняття грунтових вод підтопило одне підвальне приміщення житлового будинку та об'єкту інфраструктури.
______________________________________________________

Протягом другої половини дня та ввечері 2 грудня на більшій частині території Закарпатської області та в м. Ужгород очікуються значні дощі. На високогір’ї вітер 15-20 м/с (І рівень небезпечності, жовтий).

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат