Правоохоронці провели обшуки у скандальної голови Оноківської ОТГ Марії Коваль

admin 24.11.2023 13:50 ПОДІЇ

Сьогодні представники правоохоронних органів провели обшуки у будинку голови Оноківської ОТГ Марії Коваль

Про це повідомляє Ужгород Оперативний.

Видання наголошує, що правоохоронці перевіряють законність тривалого відрядження за кордон Марії Коваль.

Раніше повідомлялося, що Коваль була тривалий час в Таїланді.

Як відомо, Марія Коваль неодноразово потрапляла в скандал.

Свого часу самі військові підрозділу "Сонечко" звинувачували Коваль у тому: що вона отримує зарплату у декілька сотень тисяч щомісяця.

Окрім того, днями Марію Коваль звинувачували у блокуванні виплати на військове ПДФО. Оноківська ОТГ витрачала кошти, які мали йти на підтримку армії, на благоустрій території та інші незахищені статті.

За два роки заборгованість перед армією у цієї ОТГ сягає понад 80 млн. грн.

admin

ТЕГИ : Коваль

Коментарі :


25.11.2023 05:18 Петро

Цікаво,а, що шукали !?,чи має закордонний паспорт !??
Те,що майже 99відсотків всіх "мерів та голів ОТГ" просто відчули себе "царьками"- це факт!, але це їм дозволила сама влада -"децентралізація"! ,і вони стали не "слухняними"!, у всіх значеннях цього слова, і все ,більше жодних причин,окрім дрібних особистих,або шкурних!
Що стосується військового ПДФО !!!! , то по-перше мали давним-давно відмінити,   а по-друге на обурену вимогу суспільства ,мали розпочати з тих ,котрі купляли "БАРАБАНИ"!!!???, та решту......... "стадіони,бруківка ,подарункові годинники ....і тд"!! і тоді можемо вірити в щирість всіх їх намірів!.Чергове кіно,або цирк на дроті!
Вимотають всі нерви, та все решта !, обовязково мають знайти "кримінал",   бо якщо ні, то для чого існує "система",яка існувала завжди, і зараз теж існує, за,що отримують чи малу
з/плату ті,що носять свою честь   в мундирах. Толкові люди кажуть,що ще гірша "система",як колись при.....!.Короче,не мені Вам казати !, поживемо і побачимо !
  Цікаво , а як на чергових-майбутніх виборах (сподіваюсь не під час війни), кому і як будуть ставити завдання про
60-70./° в користь того чи іншого!,якщо мери і голови ОТГ , не підконтрольні !
Біда , тай годі !
Голови р/рад,просто великий "О", а голови РДА трохи більше, а ніж їх колеги, але майже   ні нащо не впливають, завжди вплив був єдиний ,це фінансовий,хочу дам,а хочу не дам,через "децентралізацію" ,кошти пішли напряму в громади ось і все, одні вже не впливають ,інші вже не клянчать! Ну і звичайно, ніколи не потрібно забувати " Бий своїх аби чужі боялися"!


24.11.2023 22:52 Гісем

Давно пора було взяти за одне місце. Хоч воно і старе вже. Але знає як і де красти. Там ще заступницю треба трохи пошарити. Та молода. Щоб знала що красти то погано. Пийте конячок. І позерайте кіно далі. Честь маю


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат