Уряд погодив призначення Юрія Гузинця заступником голови Закарпатської ОВА (ОНОВЛЕНО)

01.05.2024 14:47 ПОЛІТИКА

Колишній голова Ужгородської РДА відповідатиме за гуманітарний напрямок, зокрема освіту і культуру.

Кабінет міністрів погодив звільнення голови Ужгородської РДА Юрія Гузинця і призначення його на посаду заступника голови Закарпатської ОВА. Про це 23 квітня повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

На посаді заступника голови Закарпатської ОДА Юрій Гузинець відповідатиме за гуманітарний напрямок, зокрема освіту і культуру.

Нагадаємо, член партії «Слуга народу» Юрій Гузинець очолював Ужгородську РДА з листопада 2022 року, а доти працював керуючим справами та заступником керівника апарату Закарпатської обласної ради.

У декларації за 2023 рік Юрій Гузинець вказав, що заробив на посаді голови Ужгородської РДА 469,5 тис грн. У 2022-2023 роках разом з дружиною він придбав будинок у селі Оноківці і два автомобілі – Tesla S та Volkswagen Passat загальною вартістю понад 1,1 млн грн, повідомляє zaxid.net.
___________________________________________

1 травня Президент України Володимир Зеленський звільнив Юрія Гузинця з посади голови Ужгородської районної державної адміністрації Закарпатської області.
Відповідне розпорядження №48/2024-рп від 1 травня опубліковане на сайті глави держави, передає Укрінформ.

“Звільнити Гузинця Юрія Івановича з посади голови Ужгородської районної державної адміністрації Закарпатської області згідно з поданою ним заявою”, - ідеться у документі.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат