Провокатори готують Майдан

02.12.2023 11:55 ПОЛІТИКА

У нас війна. Гинуть люди. Росія нарощує свої військові сили. На наступний рік військовий бюджет агресора стане рекордним. Росіяни грошей на зброю не шкодують. Йдуть закупівлі з північної Кореї та Ірану. Європейські санкції не діють. Експортні бюджети деяких країн-партнерів росії виросли в тисячі разів. До прикладу, Імпорт Киргизстану з країн Євросоюзу виріс в 5000 разів. Ну і цілком зрозуміло, що імпортована з Європи в Киргизстан продукція потім легко йде до росії.

Окрім того, росіяни спокійно виділяють величезні кошти і на провокації. Ми вже розповідали про блокаду кордонів у Польщі та Словаччині. Це також справа рук окупантів, які кидають величезні суми грошей на це. Блокада б’є по економіці України. Зупиняється не тільки бізнес, але й загальмувалися гуманітарні та військові вантажі.

Загалом українській розвідці стало відомо, що росія виділила 1,5 млрд. доларів на те: щоб спровокувати в Україні невдоволення і організувати черговий майдан. Окрім того, що гроші виділяються провокаторам на кордонах Польщі та Словаччині, агресори виділяють кошти і нашим провокаторам, які розхитують ситуацію навколо нашої армії. Зокрема це стосується ніби то конфлікту між армією та владою країни. Як приклад – заступниця комітету з оборони Верховної Ради Безугла почала брудну кампанію проти Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного. Мовляв, у того немає плану ведення війни і звільнення України від окупантів. Мета таких провокацій – компроментація нашої армії, звільнення командування, послаблення війська.

Ще один провокативний фронт – мобілізаційні процеси. Російські провокатори накручують український народ проти мобілізації. Воєнкоми та члени територіальних центрів комплектації подаються як вороги країни. Йде залякування населення нововведеннями в мобілізації, мовляв, будуть до війська брати хворих, студентів і жінок. Поширюється інформація про створення електронних баз, за якими до військкоматів будуть забирати всіх, а потім вже комісії вирішуватимуть хто піде до армії. Ну а комісії, зі слів провокаторів, закривають очі на реальні причини, через які людина не може йти до війська.

Наступний фактор – відсутність коштів. Захід гальмує з фінансовою допомогою Україні, а своїх грошей у нас немає. Все це робить українців біднішими, а при затримках соціальних виплат невдоволення українців може вирости в рази.

Ну і якщо взяти всі ці фактори разом і зважити на прихід суворої зими, то перспективи дуже плачевні. Росіяни почнуть гатити по нашій енергосистемі, залишать українців знову без електрики, що вкрай розлютить народ. Але свою злість, за планом росіян, українці повинні виливати проти влади.

То чи поведуться українці на провокації? Чи почнуть акції невдоволення?

Тут відповіді немає. Але навіть якщо російські провокації не вдадуться і народ усвідомить відповідальність у період війни заради порятунку держави, то у ворога є ще один план – використати те: що розділяє людей в Україні. Раніше це була мова та євроатлантичні перспективи. Тобто, раніше людей ділили на тих, хто виступав за домінування виключно української мови і тих, хто виступав за те, щоб російська стала другою державною мовою. Колись ці цифри були 50 на 50. Так само як і 50 на 50 було прихильників та ворогів вступу України до НАТО.

Зараз це вже не працює. Переважна більшість українців за абсолютне домінування української мови у всіх сферах. І до НАТО хоче переважна більшість українців. Але тепер виникло інше питання, яке розкручують саме російські агресори – питання закінчення війни. Кремлівські політтехнологи чудово розуміють, що українці вже втомилися від війни і багато хто згоден віддати росії окуповані території, тільки щоб війна припинилася. Останні соціологічні опитування показують, що таких в Україні вже 45% і лише трохи більше тих, хто не погоджується віддати росії окуповані нею території ні за яких обставин. Ось це питання і стане наріжним каменем. Ось це і остаточно, за планом росіян, повинно пересварити українців і привести до акцій протестів.

Ми повинні бути мужніми. Ми повинні усвідомити, що нас хочуть пересварити. Ми повинні розуміти важливість захисту рідної держави. На нас чекають важкі часи, але ми впораємося.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат