Ізоляція та капітуляція

23.09.2023 13:42 ПОЛІТИКА

Нам так і не вдалося суттєво просунутися на фронті. З настанням осені та зими, контрнаступ може зупинитися остаточно. Ворог знищує наші інфраструктурні об’єкти, знову б’є по енергетичним об’єктам. Нам потрібні літаки та ракети, але їх Захід нам не дає.

Коли кажуть, що ракети не дають, щоб не спровокувати путіна на початок третьої світової війни, то це казочки. Ракети та літаки нам не дають, бо… не довіряють. Не довіряють, бо влада просякнута корупцією. Не довіряють, бо ми не достатньо щирі у своєму бажанні перемогти і все ще контактуємо з ворогом у деяких бізнесових питаннях. Навіть газ та аміак з росії досі йде через нашу територію.

Навіть поважне видання   Reuters опублікувало велику статтю, у якій розповідається про кришування корупційних схем найвищими персонами офісу президента України. Мова про головного радника президента Олега Татарова. Він з 2020 року є радником Зеленського саме з питань силових та правоохоронних структур і всі призначення та звільнення в цих структурах відбуваються за його посередництва. І саме Татаров контролював призначення силовиків, які фактично здали росіянам південні регіони України за один день і дали можливість за два дні бути ворогу вже під Києвом. Україну готували до здачі більшості територій ворогу.

І тільки злість та мужність народу змусили владу почати протистояти окупантам.

Reuters зазначає, що у червневому звіті Міжнародний валютний фонд заявив, що донори та іноземні інвестори повинні побачити реформи для покращення управління, прозорості та боротьби з корупцією «невідкладно». В оцінці шансів України на членство в ЄС, опублікованій у червні 2022 року, Європейська комісія назвала корупцію «серйозним викликом, який потребує постійної уваги». Але ми все ще залишаємося країною з найвищим рівнем корупції в Європі. І саме тому Європа починає гальмувати у наданні нам допомоги. А деякі країни навіть припиняють надавати допомогу нашим біженця.

На тлі цього всього ми ще й умудрилися пересваритися зі своїми найближчими друзями-сусідами. Україна тривалий час відправляла через Угорщину, Польщу, Словаччину зерно транзитом у інші країни Європи, але і тут були викриті схеми. Як виявилося, зерно не йшло транзитом, а осідало у тих таки прикордонних країнах, через що ці країни зазнавали величезних втрат, бо страждали власні фермерські господарства.

Фермери цих країн перекривали рух вантажівкам з українським зерном і оголосили ультиматум владним органам. Влади сусідніх країн, які надавали Україні мільярдні допомоги продовольством, грошима та зброєю, попередили владу України, що не пропускатимуть дешеве українське зерно до себе.

І замість того, щоб вести переговори з керівниками сусідніх партнерів, наші йолопи почали погрожувати судами цим країнам. Після цього настала холоднеча у стосунках, а керівництво Польщі навіть заявило, що більше не надаватиме зброю Україні.

Ми опинилися в певній ізоляції. І це може привести до повної капітуляції, бо власні військові потужності були розкрадені та розпродані.

«Ну що ж, план Кремля, розпочатий Патрушевим в Омані, в основному виконаний. Влада в Україні узурпована. Корупція - перша в світі. Навколо України - всі сусіди стали ворогами.

Для завершення операції треба ще посваритися зі США та Британією, як це було зроблено з Альянсом НАТО у Вільнюсі. І в нас не буде ні зарплат, ні снарядів. Адже , починаючи з Вільнюса, президент зачитує тексти, які крім Кремля ніхто не міг написати»,
- написав з цього приводу політик Сергій Ратушняк.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат