Чому мовчать правоохоронці

01.04.2023 20:32 КРИМІНАЛ

Прокуратура Закарпатської області допустила промах у справі зі згвалтуванням дівчинки на Воловеччині. І лише під тиском громадськості та центральної влади поспішно виправила свою помилку і подала апеляцію на ганебне рішення суду.

То невже потрібно знову ж таки громадський розголос для того, щоб у прокуратурі витягли з шухляд купу «заморожених» справ. І щоб нарешті звернули увагу на ряд звернень про явні кримінальні діяння.

Ми знову звертаємо увагу на те, як прокуратура прикриває коньячного барона, прихильника путіна та росії, соціаліста Володимира Гісема. Громадськість так і не отримала правової оцінки від прокуратури про рейдерське захоплення коньячним бароном підприємства «Ізумрудний» та ще понад десяти закарпатських підприємств.

Так і не отримано відповіді про правочинність вивезення понад 400 тисяч євро прикордонницею Ольгою Тютюнниковою до Словаччини. На той час Тютюнникова була в декреті (до речі, прізвища дітей Тютюнникової – Гісем), але ще рахувалася в лавах прикордонної служби. Ці гроші були вкладені в статутний фонд словацького підприємства. Співвласниками підприємства є також сам Володимир Гісем та його зять Володимир Селехман. Всі дані є на податковому порталі Словаччини.

Досі прокуратура не дала відповіді, чи правочинно туркомплексом «Верховина» біля Невицького замку було захоплено землі сільради, що спричинило незручності для туристів, які тепер змушені йти до замку бічною стежкою. «Верховина», в яку вкладено десятки мільйонів, також належить коньячному барону Гісему.

Також хочеться знати, чому прокуратурою заморожені справи №№ 12021071030000668 від 12.05.2021 року, 12021071030001463 та 12021071030001464 від 25.10.2021 року. Всі вони стосуються Володимира Гісема і всі вони в шухлядах.

Невже, щоб отримати відповідь на ці питання, потрібно звертатися до Генпрокуратури та ДБР?

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат