Вода і зброя

17.06.2023 10:48 КРИМІНАЛ

Після вибуху на греблі Каховської ГЕС було багато прогнозів щодо можливої економічної та екологічної катастрофи. І ці прогнози, на жаль, починають збуватися.

Загинуло багато тварин. Є жертви серед людей. Є руйнування.

Врожаю не буде. Ми втратимо мільярди на тому, що не зможемо зібрати зерно.

Ми втратили природні парки. Прибережжя Одещини засипане сміттям з Херсонщини.

Вже знайдено кишкову паличку та холеру.

Запорізька атомна станція залишилася без водного охолодження реакторів.

Коли десь в світі станеться землетрус чи повінь, то на допомогу терміново виїжджають представники світових екологічних та гуманітарних організацій. Ми ж чомусь залишилися наодинці.

Причина дивна. Захід не знав, чому ж вибухнула гребля на ГЕС. Рашисти стверджували: що це ми все зробили і тільки днями з’явилися свідчення: що вибух на ГЕС таки є справою рук окупантів. Однак і зараз Європа не поспішає йти на допомогу.

Росія продовжує стояти на своєму. Їхній президент днями сказав, що це українці підірвали греблю, але собі на шкоду, бо призупинився контрнаступ. А ще цей недороблений карлик сказав, що дуже жаль, що контрнаступ призупинився, бо на півдні українська армія зазнала б нищівної поразки.

Звичайно, що російська пропаганда діє і на весь світ. На Заході на нашу війну дивляться, як на кіно.   А ми втрачаємо людей. І контрнаступ може бути оправданий лише в тому випадку, якщо ми максимально оберігатимемо наших воїнів.

Росіяни ж показують, що за кілька днів знищили сотні одиниць нашої техніки, яку так довго поставляв нам Захід. Росіяни хочуть довести Заходу, що допомога Україні є марною.

Допомога для нас дійсно може надходити рідше і в менших обсягах.

Чи зможемо ми протистояти варварам наодинці? Навряд.   Бо свого часу позбулися тактичної зброї, а потім розпродали все, що могло зараз нас захищати.

А все через те, що від перших років незалежності ми обираємо злодіїв з олігархічного оточення. Державу постійно розкрадають і війна це не зупиняє.

«Забрали у нас ядерну зброю взамін на папірець під назвою «Будапештській меморандум».   Далі з Кучмою та злодіями з його оточення створили режим кримінальної олігархії. Разом з нашими бандитами 30 років розграбовували нашу державу, а зараз надали 0,1% можливостей і знищують мільйони «свідомих» українців, які залюбки голосують за тих таки ворогів і бандитів при отриманні хабарчика у 500 грн. А зараз діти цих продажних виборців тисячами щодня лягають в землю.

На жаль, наші сировинні і земельні багатства звільнюються від зайвого матеріалу на цих територіях - від українського народу. Влада як крала мільярдами, так і краде»:
- написав з цього приводу закарпатський політик Сергій Ратушняк на своїй сторінці у Фейсбук.

Як вистояти у цій ситуації? Починати думати й аналізувати.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат