Чому правоохоронці прикривають коньячного барона

25.03.2023 13:01 ПОДІЇ

Закарпатські правоохоронці постійно рапортують, що виловлюють колаборантів, які служать росії. Мовляв, вони виправдовують агресію росії. І роблять це в соцмережах. Новий прокурор Закарпаття нещодавно оголосив, що одним із своїх завдань бачить боротьбу з колаборантами.

Але це лише заяви. Ми свого часу опублікували фото директора Ужгородського коньячного заводу Володимира Гісема на фоні портрету путіна. Ми навіть зробили інформаційний запит з цього приводу до СБУ, але отримали занадто завуальовану відповідь. У листі-відповіді СБУ зазначалося. Що фото було зроблено до війни. А згодом сайт, на якому було це фото, взагалі зник. Не без впливу коньячного барона.

Потім ми звернули увагу правоохоронців на декілька інтерв’ю того самого Володимира Гісема російським журналам. У цих інтерв’ю він розповідав російським журналістам, що росія вже виграла третю світову війну, а путін та медвєдєв це як рятівники Мінін та Пожарський.

Ці сайти ще є, скріни також є. Більше того, у Володимира Гісема потрібно пошукати російський паспорт, бо він був генеральним директором закритого акціонерного товариства «Сєвєрноє сіяніє» на Камчатці в росії.

Але нашим правоохоронцям навряд чи є до цього діло.   У прокуратурі вже роками лежать справи, у яких фігурує коньячний барон, але вони не розслідуються.

У зв’язку з бездіяльністю Закарпатської прокуратури та інших правоохоронних органів щодо розслідування цих справ є привід звернутися до РНБО та ДБР, бо такі дії закарпатських правоохоронців можуть шкодити інтересам держави.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат